Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Moszkvába érkéskor kell a...

GggTt kérdése:

Moszkvába érkéskor kell a migrációs kártya vagy a repülőn?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van e olyan aki mostanság utazott Moszkvába wizz air jáattal Vnukovo reptérre? A következő kérdésem volna, a migrációs kártyát még a repülőn odafele oda adták kitölteni, vagy a reptéren a vízum ellenőrzésnél töltötte ki a vámtiszt?Nekem egy vízumokkal foglalkozó cég intézte az egész cécót, belértve a meghívást is.A meghívó félt nem ismerem, elvileg valami utazási cég az is.A migrációs kártyán ennek fogják kérdezni a nevét, címét, vagy a szállást is ahol leszek?Egy barátomhoz megyek a lakására gondolom ha kérdezik akkor az ő cimét kell megjelöljem szálláshelyként?!

Köszi!

2015. nov. 17. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

A vízumellenőrzéskor kell leadnod a papírt, a reptéren még az útlevélellenőrzés előtt tudsz találni formanyomtatványt. Ha cég (gondolom orosz) adta a meghívólevelet, akkor annak a címét+nevét kell beírnod majd.

A szállással ne törődj, azt senki nem kéri sehol sem, de ha mégis, akkor azt a szállást mondd, ami a meghívólevélen van.

És legközelebb ne akarj vízumot céggel ügyintéztetni mert az drága, hanem egyszerűbb ha 20 USD-ért veszel egy meghívólevelet a neten és elmész az orosz konzulátusra az Andrássy úton.

2015. nov. 17. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Remek, köszi!

Ez az első orosz utam nem akartam kockáztatni hogy magam intézem a vízumot, de legközelebb biztos hogy úgy intézem ahogy írtad!

2015. nov. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!