Los Angelesbe gyakran utazók, az év melyik részében a legolcsóbb a jegy?
2016 júliusában mennék ki 1 hónapra, mikor szokott árcsökkenés lenni? Mi a tapasztalaitok? Karácsony környékén mennyivel másabbak az áral júliusi repjegyre?
Előre is köszönöm!
Télen olcsóbbak az amerikai jegyek, nyáron kb. duplja.
De azért az ár/érték arányt is vedd figyelembe.
Gondolom nézelődni is akartok, télen ott is rövidek a nappalok (kevesebb, mint 10 órásak a nappalok télen)
Nem az a lényeg, hogy mikor veszed, hanem hogy mikorra...
Akármikor is veszed: ha a nyári szezonban akarsz utazni, akkor annak az árát kell fizetned.
Altalaban nyaron utazni dragabb mint telen. Unnepek kornyeken neha olcsobb utazni. Repultem mar haza szilveszter elott 2 nappal es 890 dollart fizettem (Lax-Bud). Eddig ez volt a legolcsobb. Tavaly julius kornyeken mentem haza es 1400at fizettem ami eddig a legdragabb volt :(
Kedden/szerdan indulni olcsobb mint penteken vagy szombaton.
Hasznalj tobbfele keresot, expedia, onetravel, cheapoair, en eddig ezeket hasznaltam es mindig megnezem mindegyiken az ajanlatokat es a legolcsobbat/legkenyelmesebbet valasztom.
Hiaba ajanl az expedia olcso jegyet ha Londonban 5+ orat kell varakozni. Akkor inkabb megyek a kicsit dragabb jeggyel Frankfurton keresztul amit esetleg a cheapoair-en arulnak.
A legtobb kereson varialhatod is a jegyeket, peldaul Air France-al mesz oda es Luftival mesz vissza.
Kozvetlenul a legitarsasag oldalarol meg sose vettem (tengerentulra) jegyet, az mindig sokkal dragabb.
Az idopont az nem valtoztat sokat, ugyertem ha most veszed vagy par honap mulva. Peldaul en majus 26an vettem egy Bud-Lax jegyet es $689 volt. Most direkt megneztem es ugyanarra a jaratra ma $686 a jegy. Vagyis mindossze 3 dollarral olcsobb mint 5 honappal ezelott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!