Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Wizz ari Budapest Dubaj-ba...

A Wizz ari Budapest Dubaj-ba tartó járatán sem adnak ingyen ennivalót mindenért fizetni kell?

Figyelt kérdés
Illetve miben külömbözik egy ilyen hosszú út a wizz air-nél egy rövidebtől?
2015. okt. 27. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem evidens... magyar ember Wizzairrel utazik, mert ha nem, akkor egy rohadt burzsuj, akit minden igaz magyar gyűlöl, főleg ha Emiratesszel utazik, ami tudvalevőleg nem a legolcsóbbak közé tartozik :D ezt az irigységet jó lenne már kinevelni a népből. Imádom a Wizzt meg szimpatikus az Emirates is, de ritkán utazom mindkettővel, mert a Star Alliance-nél vagyok törzsutas. Lehet lepontozni.
2015. nov. 16. 05:25
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

#10 Akkor elmagyarázom, mert úgy látszik tényleg rászorulsz.

A válaszoló azt írja, hogy a Wizzair elvisz A-ból B-be "ÓCÓÉR". Az ugye megvan, hogy ez az "ócóér" egy meglehetősen pejoratív jelző? Silány, ócska, vacak valaminek a megvételére utal, amit azok a csóró prolik vesznek, akiknek semmit nem számít a minőség.

A válaszolónak nem felel meg az "ócó" Wizzair, ő Emirates-szel SZOKOTT Dubajba utazni, nem is egyszer, hanem ezek szerint rendszeresen, mert ugye az Emirates-nek csak ezen útvonalon "versenytársa" a Wizzair.

Az már csak hab a tortán ha esetleg ezt nem is saját pénzen teszi, hanem mondjuk munkaügyben utazik és fizeti a cége, mert ugye könnyű más f..val verni a csalánt. Ha valaki meg megengedheti magának, hogy rendszeresen Dubajban nyaraljon, akkor pedig emiatt nem ildomos ilyen pejoratív jelzővel illetni, az amúgy sokak által igénybe vett szolgáltatást.

És nem az irigység beszél belőlem, mert én is utaztam már mindenféle légitársasággal, hanem ez egyszerűen bántó és nagyképűen hangzik azok számára, akik csak a fapados utazást engedhetik meg maguknak.

Ennek a korrekt megfogalmazása valami olyasmi lett volna, hogy a Wizzair olcsón elvisz A-ból B-be, de ha teheted inkább a Emirates-szel utazz Dubajba, mert szerintem a szolgáltatási színvonaluk megéri azt az árkülönbséget.

2015. nov. 16. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Látom még mindig itt tartunk. Na akkor: a szoktam az lehet nem a legtökéletesebb kifejezés ez ugyanis ebben az esetben évi 1 max 2 alkalmat jelent. Bár mivel az utóbbi 3 évben mindig mentem ezért szerintem mondhatom hogy szoktam. Dubajt meg csak átszállásra használom nem nyaralásra de most ebbe ne menjünk bele. Mindezt természetesen saját pénzből, a munkáltatóm eddig egyetlen egyszer fizetett nekem egy frankfurti utat a Lufthansánál mert valakinek azonnal oda kellett mennie. De mégegyszer elnézést ha valakinek a magenta szívét megsértette a szolgáltatás árát kifejező szavam.
2015. nov. 16. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Ok, én is írtam, hogy nem akarom ezt tovább ragozni, illetve Te is írtad, hogy nem volt szándékod megbántani senkit és elnézést kértél, de ha már 10-es ennyire erőszakoskodott, akkor muszáj volt leírnom miért gondoltam azt, amit gondoltam.
2015. nov. 16. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

10-31 17:59 és 10-31 21:09 vagyok.

Rég néztem fel a honlapra.

Rászorulok? Még mindig nem sikerült felfogni, ugye, hogy nem én vagyok a hülye és nem te vagy aki evidens dolgot próbál elmagyarázni?

Amúgy pedig a nagyképű inkább te vagy ezzel a szóhasználattal megint.

Az "ócóér" szarkazmus, amit normális ember a helyén tud kezelni. Én is tudok szarkasztikus lenni saját magamra is, ha úgy alakult és másokra is, más dolgokra is.

Egy ilyenen, aki megsértődik ott más van a háttérben.

Most végre kimondtad, ami az elejétől is messziről látszott.

A "SZOKOTT" sért a legjobban. Nem véletlen hangsúlyozod ennyire.

Annyira taszító ez az irigy hozzáállás. De legalább ne bújtatnád ilyen köntösbe, hanem nyíltan megmondanád már az elején.

Szerinted nem egyértelmű amúgy is

Aztán azon még jobban kiakadsz, hogy a munkahely fizeti, mert nem a saját pénzén.

Na látod! Ha nem irigykednél és tisztán látnál, éppen erre mondanád, azt, hogy nincs semmi nagyképűség a kérdezőben, hiszen nem is dicsekszik vele, mert munkaügyben Dubajban Emirates-szel.

Nekem meg a te viselkedésed a taszító, de nagyon.

Persze a végén azért jön a magyarázkodás, hogy nem irigy vagy ám, dehogy! Sőt szoktál utaztál mindenféle légitársasággal. Nem lóg ám ki a lóláb, kicsit sem.

Az előzőek tükrében, szerinted ez mennyire komikus?

És még az ilyeneknek áll feljebb, ha valaki rávilágít az igazságra...

2015. dec. 6. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Szánalmas vagy! Ezt az egész offolást te kezdted és még mindig itt osztod az észt! Nem hallottad még azt a szólást, hogy fogadatlan prókátornak az ajtó mögött a helye?
2015. dec. 7. 00:06
 17/18 anonim ***** válasza:
33%

Látom, már nem tudsz mit mondani. Reagálni nem sikerült.

Kettőnk közül a szánalmas nem én vagyok, de ez a válaszok alapján úgy gondolom látszik.

Az offolás pedig ott indult, hogy alaptalanul, irigységből nagyképűnek nevezted a kérdezőt és utána amikor inkább hallgatnod kellett volna még neked állt feljebb.

2015. dec. 7. 08:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem reagálok, miért is reagálnék a hülyeségeidre...

Egyébként látom nagyon megzavarodtál, mert nem a kérdezőt minősítettem nagyképűnek, hanem az egyik válaszoló válaszát.

2015. dec. 7. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!