Első repülésem lesz és félek hogy el fogok tévedni a repülőtéren. Valaki leirná hogy pontosan hova menjek, mit csináljak stb?
Figyelt kérdés
ferihegyről megyek, 2b2015. okt. 24. 19:49
1/6 anonim válasza:
Nem bántásból. De egymillió ilyen kérdés volt már, és olyan sokan leírták már lépésről-lépésre, hogy mit kell csinálni. Miért nem keresed vissza a régi kérdéseket és olvasod el a válaszokat??
De segítek. A válasz egyszerű. Olvasni nyilván tudsz, így tudni fogod (és mondják is) hogy hol fog a gép felszállni. Utána már csak kövesd a tömeget..
2/6 anonim válasza:
Vannak táblák, kivetítők, hogy mi hol van. De azt neked kell tudni, hogy mit akarsz. Check in, csomagfeladás, milyen sorrendben kell.
3/6 anonim válasza:
Egyrészt csupán tudni kell olvasni és értelmezni dolgokat, amik egy 7 éves gyereknek is mennének.
Másrészt az egész reptér be van kamerázva. Ha te ott fogsz bolyongni tanácstalanul, azt észreveszik, és oda fognak menni hozzád segíteni. Elveszni nem fogsz. Csak legyen már benned egy minimális önállóság.
4/6 anonim válasza:
a bőrönd a legnehezebb része. Ha leszálltál kövesd az embereket akik elvezetnek a börönd kivevöhöz utána a táblák írják, ha nem kérdewzz meg angolul bárkit. Kivéve franciaországban.
5/6 anonim válasza:
Hát, én elég rutinos vagyok, isten tudja hány száz repülőútnál tartok (200 biztos volt) egyszer sikerült kissé eltévedni, amikor az ülésszámot összekevertem a kapuval :D de azért abból sem lett nagy gond. Reptéren lehetetlen eltévedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!