A Ferihegyi repterrol hogy jutok el a Nagykorutra?
Figyelt kérdés
Most fogok eletemben eloszor repulni (azaz még Ferihegyen sem voltam) masfel het mulva erkezezm Pestre. Nagyon nem tudom, hogy onnan mi merre. Taxizni pedig nem akarok.2015. okt. 22. 17:18
1/6 anonim válasza:
200E busz bevisz Kobanya Kispest metromegallohoz, onnan pedig 3as metroval befele. Ferenc korut (Ulloi ut) megallo - ha meg ugy hivjak, asszem atneveztek Corvin negyednek, de en se voltam mar otthon par eve..
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2015. okt. 22. 17:32
3/6 anonim válasza:
Ha nem számít minden fillér, én minibuszt rendelnék a helyedben. Pontosan a címre visz, nem kell átszállni csomagokkal, és két-három jegy kilyukasztásával már a fele díját elköltötted.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ingyen tudom hasznalni a tomegkozlekedest, szoval ez nem gond. :D
2015. okt. 22. 18:24
5/6 anonim válasza:
A nagykörút melyik részére akarsz eljutni?
6/6 anonim válasza:
Nehogy metrózz :) Ha van BKV bérleted akkor a 200e-vel mész 4 megállót Ferihegy Vasútállomásig onnan 20 perc alatt bentvagy a Nyugatiban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!