Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyi idővel érkezzek check-i...

Mennyi idővel érkezzek check-in előtt?

Figyelt kérdés

Holnap utazom Romániába.

A repülőjegyen ez áll:

Check-in before 08:55. Departure: 09:35.

Lesz egy feladandó bőröndöm.

Szerintetek hány órára érdemes odaérnem legkésőbb?

Tapasztalatlan vagyok még repülés terén :) Köszönöm a segítséget!

2015. okt. 18. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szeretek kb. 2 órával a gép indulása előtt a reptérre érni, akkor a sor elejére állhatok és a checkolás megkezdésekor már fel is adhatom a cuccomat, nem kell sokat sorban állni. Utána pedig viszonylag sok időm van még nézelődni a terminálon, de én ezt szeretem.
2015. okt. 18. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ melyik reptérről mész. A pesti elég kicsi, szóval nem olyan sok idő átjutni rajta. A 2 órával 8:55 előtt valóban egy kényelmes megoldás. De ha ez egy menetrend szerinti járat, és nem akarsz a reptéren időzni, ráérsz 8-ra odamenni.
2015. okt. 18. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves Válaszolók :) A repülő a Liszt Ferenc 2A repülőtérről indul. 07:30-ra szerintetek akkor megéri odaérni? fél 8 - 8-ra szerintetek akkor ráérek odaérni? 8:55 előtt kell becheckolni... 55 perc alatt csak sorra kerülök, nem? :)
2015. okt. 18. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Menetrendszerinti járatnál minél előbb állsz sorba, annál jobb helyet kapsz. (Hacsak nincs ülőhely foglalásod.) Minimum fél 8-ra menj oda, de inkább előbb. Ráadásul sok gép megy reggel, a poggyászvizsgálatnál is lehet torlódás.
2015. okt. 18. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
7.30-ra tökéletes lesz.
2015. okt. 18. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igaz már jóval a romániai út után vagyok, csak szerettem volna mondani, hogy minden rendben zajlott az utazással kapcsolatban, odafelé és visszafelé is elsőnek álltam oda a check-in-hez :) Köszönöm még egyszer mindenki segítségét!

2015. okt. 31. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!