Légiutaskísérő kutya?!

9-es: az utasok kézben tarthatnak kutyát 5 kilóig a fedélzeten, nem a poggyásztartóban. És egy stewardess két repülés között nem a "kifutón" van, hanem a szállásán, és az a pár perc = 24 óra. :)
Ja,de az utas fizet! A másik az állategészségügyi karantén.
A nélkül sok országba nem viheted. Azt hogy intéznéd 1-2 napra?

Jártam Japánban is a kutyámmal, 180 nappal előtte kellett oltásokat és vértesztet intézni. Mindene megvan a kutyának.
Arra gondoltam, hogy mivel nem egy óriás kutyáról van szó, főleg egy "bennfentes" tud keríteni olyan időszakot, amikor kicsi szabadságot kaphat a kutya. De ha ez nem így megy, akkor nem próbálkozom ezzel.

Nem fognak így felvenni, ebben biztos vagyok.
Kár próbálkozni is.
Nagyon sokan jelentkeznek, úgyhogy valószínűleg ha meg is felelnél más téren, emiatt nem fognak felvenni.
Egy légiforgalmi irányító.

> az utasok kézben tarthatnak kutyát 5 kilóig a fedélzeten, nem a poggyásztartóban.
Aha, de te hogy tartod kézben, ha dolgozol?
> És egy stewardess két repülés között nem a "kifutón" van, hanem a szállásán, és az a pár perc = 24 óra. :)
Ja, hogy te úgy képzelted, hogy elrepülsz pl Londonba, elvisznek a szállodába, aztán 24 óra szabadidő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!