A repülőn lehet fényképezni? és a telefonon mit lehet és mit nem csinálni?
Még felszállás előtt megkérnek, hogy tedd repülő-üzemmódba (ha nincs ilyened, teljesen ki kell kapcsolni). Telefonálni, sms-ezni nem fogsz tudni, de minden mást igen. Nem tudom, milyen légitársasággal mész, de a repülők többségén ma már Wi-Fi is van (mondjuk az nem mindig működik).
Fényképezni is lehet, de inkább a tájat, mint a többieket :dd
Internetért mindig külön kell fizetni a gépen. Ahogy előttem is írták, a telefont nyomkodhatod, de ne legyen rajta bekapcsolva a wifi is és mobilhálózat keresés. Állítólag zavarja a gép kommunikációját, de persze ez elég valószínűtlen. Naponta tuti, hogy tízezrek utaznak bekapcsolt hálózatkereséssel.
Felszállásnál még a hagyományos fényképezőt is kikapcsoltatják, de az is csak egy túlzott biztonság. Én már filmeztem végig felszállást. Egyszer asszem szóltak nekem, vagy valaki másnak, hogy lehet fotózni, de a személyzet ne legyen rajta a képeken... én az ilyesmit nem veszem komolyan, de nem is célom őket fotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!