A kézipoggyász súlyát ellenőrzik valahol?
Figyelt kérdés
Mert a légitársaságok poggyászokra vonatkozó szabályzatában rendszerint létezik súlyhatár is rá. Tudom, hogy méretre háklisak mindenütt, de van, ahol a súlyra is? A Helvetic Airways-zel megyek, azt írják max 5 kg lehet a kézipoggyász. Vajon ők mennyire ellenőrzik? Nagyon kevés ez az 5 kg...2015. aug. 21. 08:01
1/5 anonim válasza:
Nekem eddig még sehol nem nézték.
2/5 anonim válasza:
Változó, ha van feladott csomagod is, akkor nagyobb eséllyel ellenőrzik.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem ellenőrizték még, de azért jobb félni, mint megijedni. Egyébként ha van feladott csomagod, szerintem simán bele tudsz férni a súlyhatárba. A gépen amúgy se lesz sok mindenre szükséged, legfeljebb telefonra vagy egy könyvre, hogy ne unatkozz.
4/5 anonim válasza:
Amikor feladott poggyásszal állsz sorba, és véletlenül melletted van a kézipoggyászod, előforduhat a feladásnál, hogy feltetetik azt is a mérlegre. Velem már fordult elő ilyen.
Olyat is láttam, hogy mértek kézipoggyász súlyt a kapuban, bár ez viszonylag ritka. De gondolkodj úgy, hogy a nehéz dolgokat hagyd otthon. Ha mégis úgy érzed, vasaló nélkül nem nyaralás a nyaral akkor tedd őket a feladottba. Ha ez sem megy, pakolj zsebre pár kiló holmit.
5/5 anonim válasza:
Velem már fordult elö, hogy feltetették a mérlegre. De nem jellemzö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!