Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Budapest-Sydney 200 ezer...

Budapest-Sydney 200 ezer forint alatt?

Figyelt kérdés
Melyik légitársaságnál?
2015. aug. 20. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg BP-KL majd Air Asia KL-Sydney
2015. aug. 20. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Maximum valami fura mòdon juthatsz el 200 alatt. Pl. Bécsből flydubai-jal Dubai, onnan valamelyik ázsiai orszàg fapadossal, majd onnan is fapadossal Sydneybe. De az életedet is elunod mire odaérsz. Egy szimpla 22 òràs London-Sydney sem kutya, nemhogy megbonyolítva. 350.000 körül mennek az árak. 200 alatt Budapestről.maximum LA-be jutsz el, de oda sem főszezonban.
2015. aug. 20. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ázsiából mennek fapadosok pl. Tigerair, Jet Airways stb..

Tehát ja olcsón eljutsz Ázsiába onnan tudsz menni fapadossal tovább.

De az sem hiszem, hogy 200 000 Ft kijönne.

2015. aug. 20. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Én anno 230 ezerért mentem, most pedig kereken 200 ezerért látom a jegyeket.

Azért kérdezem, mert én Japánba is 200 ezerért mentem, most meg látom, hogy a BP-Tokió retúrt 130 ezerért méri a Turkish. Reméltem, hogy Ausztrália esetében is van ilyen árcsökkenés, de ezek szerint nem.

2015. aug. 20. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikorra nézed, én februárban szeretnék menni akkor a legolcsóbb 950 Euro.. Az mondjuk sima nem varriálos a fapadosokkal megoldással.
2015. aug. 20. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

VKO - HKG jelenleg is van 260 euróért. [link]

Ha kitalálod a Hkg- Syd retúrt és a Bud - Moszkvát hogy rakod mögé( akár úgy, hogy Isztambulban lelépsz a gépről), máris megoldottad a problémát.

Ez Kb 400 euróból csak megoldható...

2015. aug. 20. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

A flydubai-os verzió tényleg olcsó, de az nem Bécsből, hanem Pozsonyból megy.

2015. aug. 20. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!