Ebből még lehet baj utazás előtt? Egyfajta élelmiszer nagy mennyiségben.
Egyik ismerősömtől kaptam azt az információt, hogy egy dologból ha sokat akarsz magaddal vinni a repülőn, akkor abból baj lehet különböző okok miatt. Az ő esetében például az USA egyik repterén tájékoztatták hogy dohányáruból nem lehet egyszerre ennyit magával vinni (legális, dobozos cigi, csak sok).
Ezen nem is gondolkodtam volna el, mivel dohányáru, viszont mivel először fogok repülőn utazni, hallottam, hogy más termékekkel is gond lehet. A lényeg az, hogy ha egy olyan országba szeretnék utazni, ahol például egyféle élelmiszer (például valamilyen gyümölcs) luxuscikknek számít, és ha én abból egy csomót (akár több kilót is) bepakolok itthon (SEMMIKÉPP sem ottani eladás céljából), akkor engem is lecseszhetnek vagy csak az olyan termékek esetében működik ez, mint például a cigaretta?
Bocsi, ha hülyén lett megfogalmazva, csak igen izgulok az első repülős utazástól. :D
Szerintem gyompolcs nem lesz problemas, bar soha nem lehet tudni, USAba peldaul nem szabad behozni kis mennyisegben se. De nezd at a linket:
vagy talan japan kovetseg tud informaciot adni. Jo utat kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!