Éjszakázás a Liszt Ferenc reptéren?
A repülő 06:30-kor indul. Vidékről utazunk fel, de a taxi ugye hihetetlenül drága, éjszaka pedig nincs hév (Gödöllő) sem pedig vonat úgy, hogy időben odaérjünk. Ismerősöktől kosarat kaptunk, szóval úgy néz ki, előző este kell odamennünk.
Hogy működik a reptéri éjszakázás? Nem olyan vészes, nem? Érdekelne, ki mit tapasztalt.
Mi Vecsésen szoktunk ilyenkor aludni a Halász panzióban. Van saját, olcsó transzferük is a reptérre.
Vannak egyébként direkt vidéki utasokra specializálódott reptéri transzfercégek is, azok nem olyan drágák, mint a taxik. Mi tavaly Vácról mentünk (ott robbant le a saját autónk), és összesen 10 ezer forint volt. Gödöllő sincs szerintem messzebb.
Tudom, hogy van 5ezerért is transzfer, de tömegközlekedéssel a fele. Sajnos minden forintunk be van osztva, még úgy is, hogy gyűjtögettünk. Butaság volt ilyen korai gépre foglalni...
Folytatom akkor a megoldás keresést, köszönöm az ötleteket!
Szeretem az ilyen embereket. Köszönöm a meglátásod, de ha így gondolkoznék, az életben nem jutnék el sehova. A sokadik feladott nyár után úgy döntöttünk, hogy akkor is elmegyünk, ha néhány dologból le kell faragnunk.
Tartsd meg a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!