Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Éjszakázás a Liszt Ferenc...

Éjszakázás a Liszt Ferenc reptéren?

Figyelt kérdés

A repülő 06:30-kor indul. Vidékről utazunk fel, de a taxi ugye hihetetlenül drága, éjszaka pedig nincs hév (Gödöllő) sem pedig vonat úgy, hogy időben odaérjünk. Ismerősöktől kosarat kaptunk, szóval úgy néz ki, előző este kell odamennünk.

Hogy működik a reptéri éjszakázás? Nem olyan vészes, nem? Érdekelne, ki mit tapasztalt.

2015. júl. 15. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Én már sok reptéren éjszakáztam a világban de a ferihegyi reptér mind közül a legszarabb. Decemberben töltöttem ott az éjszakát, minden széken hajléktalanok, összehugyozva, bor végigöntve, hideg is volt és leülni sem lehetett. Bárhol ajánlom az éjszakázást de a ferihegyi reptéren nem, a Föld legszarabb reptere.
2015. júl. 15. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem a legjobb ötlet. Repülőtéri transzfer taxi? Taxibusz? [link] 5500/fő azért nem egy kibírhatatlan osszeg
2015. júl. 15. 17:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, ez nem is személyenkénti, hanem utankenti ar
2015. júl. 15. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Mi Vecsésen szoktunk ilyenkor aludni a Halász panzióban. Van saját, olcsó transzferük is a reptérre.

Vannak egyébként direkt vidéki utasokra specializálódott reptéri transzfercégek is, azok nem olyan drágák, mint a taxik. Mi tavaly Vácról mentünk (ott robbant le a saját autónk), és összesen 10 ezer forint volt. Gödöllő sincs szerintem messzebb.

2015. júl. 15. 17:12
 5/14 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van 5ezerért is transzfer, de tömegközlekedéssel a fele. Sajnos minden forintunk be van osztva, még úgy is, hogy gyűjtögettünk. Butaság volt ilyen korai gépre foglalni...

Folytatom akkor a megoldás keresést, köszönöm az ötleteket!

2015. júl. 15. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha 5000 forint akkora gond, nem kellett volna nyaralni menni.... Na mindegy. A repülőtéren nem kellene ejszakazni, csak jól elbaxa az egész utat.
2015. júl. 15. 18:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Szeretem az ilyen embereket. Köszönöm a meglátásod, de ha így gondolkoznék, az életben nem jutnék el sehova. A sokadik feladott nyár után úgy döntöttünk, hogy akkor is elmegyünk, ha néhány dologból le kell faragnunk.

Tartsd meg a véleményed.

2015. júl. 15. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Áprilisban, és múlt hónapban is éjszakáztam ott, mivel én is vidékről mentem fel, így este 11-re értem oda. Nekem semmi problémám nem volt, igaz ülőhely nem sok van, de én lefeküdtem a földre, ott tudtam is kicsit pihenni. Sehol nem láttam hajléktalanokat, nem hiszem, hogy ez jellemző lenne. Van ingyenes wifi is, ha viszel esetleg laptopot tudsz netezni, vagy akár telefonon is. Szerintem egyáltalán nem vészes, bár én nem vagyok finnyás ilyen téren.
2015. júl. 15. 19:15
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Ehh milyen csövesek meg borosüvegek?:D Ezt nem is értem.
2015. júl. 15. 22:13
 10/14 anonim válasza:
100%
alapból fel van újítva az egész, és a csövesek nem hiszem,hogy a becsekkolásig is eljutnának. nem hogy a transzferbe :D . az illető biztos valami buszmegállóval keverte össze vagy nem tudom :p
2015. júl. 17. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!