Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőútra vigyek kaját, vagy...

Repülőútra vigyek kaját, vagy adnak annyit, hogy ne maradjak éhes?

Figyelt kérdés
USÁ-ba utazom, és mindennel együtt az út kb 20 óra lesz, ebből 8 és fél óra a hosszabb repülőút. Mennyi kaját adnak ott? Vigyek még ezen felül valami kaját?
2015. jún. 11. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Adnak többször kaját, hogy neked milyen étvágyad van és ízlik-e, azt nem tudjuk megmondani. A repülőn kívüli időre viszont vagy viszel, vagy a repülőtéren veszel. Az USA-ba nem engednek be kaját, ki kell dobni még a repülőn vagy leszállás után a legeslegelső kukába, ha nálad találják keresőkutyával, kipakoltatják a teljes cuccodat.
2015. jún. 11. 17:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet bevinni kaját? Ez biztos? Nem vihetek akkor pl csokit se, vagy semmi iylesmit? És a feladott csomagban?
2015. jún. 11. 17:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Nincs amúgy igazad szerintem, mert utánaolvastam, és elvileg csak húst meg gyümölcsféléket tilos bevinni.
2015. jún. 11. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
na egY újabb tipikus magyar utazó,hogy 5 perccel az indulás után már ennie kell a kobálszt szalonnával meg hagymával csalamádéval,mert más különben éhen hal!!!!!!!
2015. jún. 11. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Hát... általában annyi kaját adnak ami egy átlagosnál jobb étvágyű embernek éhenhaláshoz sok, jóllakáshoz kevés. Ha "falánk" ember vagy, akkor vigyél magaddal valami csipegetnivalót.
2015. jún. 11. 18:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, mondtam, hogy több, mint 20 óra lesz az út, nem kétórás útra megyek. 20 órás útra gondolom te is vinnél magaddal kaját.
2015. jún. 11. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:
A repülőre ne vigyél, ott adnak. Ráadásul ha sokat zabálsz, sokat fogsz szarni, ami elég ciki egy repülőn, ahol folyamatosan sor áll a budinál. Egyébként bőven elég szokott lenni amit adnak, én nem szoktam minden étkezést megenni. De ha megéhezel bármikor kérhetsz chipset vagy valami nasit amijük van. Ha meg leszállsz, a reptereken tudsz enni normális steaket, meg tudsz rendesen szarni is.
2015. jún. 11. 19:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi kedves előző, de kicsit kulturáltabban is megfogalmazhattad volna azért. Amúgy nem a repülőútra akartam vinni kaját igazából, hanem az előtte és utána útra, ami mindkétszer kb 5 óra.
2015. jún. 11. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsi! A végbeleden keresztül történű szilárd halmazállapotú biológiai salakanyag-ürítést kellett volna írnom. Nem akartam kulturálatlan lenni.
2015. jún. 11. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
2015. jún. 11. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!