Most akkor a repulon ki kell kapcsolni a telefont vagy sem?
Figyelt kérdés
Tobb fele dolgot olvastam,-ki kell kapcsolni vegig az utazas alatt, - csak fel es leszallasnal kell kikapcsolni utana hasznalhatod, -csak repulouzemmodba kell tenni es akkor vegig hasznalhatod.
Akkor most hogy van ez? (Fuggetlenul attol hogy valoban arthat-e a gepnek hogyha be van kapcsolva a keszulek rendes uzemmodba,szabalytisztelo vagyok es 0.00001% eselyt se szeretnek adni ra hogy azert hibasodjon meg a gep mert en nyomkodom az Iphoneom:D
Remelem valami tapasztalt sokat repulo szemely elmondja hogy mi a helyzet ..:) Elore is koszonom!
2015. jún. 11. 05:36
1/4 A kérdező kommentje:
Es az hogy lehet hogy betettem repulogep uzemmodba(most,itthon,probalhataskepp) a telom de engedte igyis bekapcsolni a wifit is,es tudtam hasznalni?:D
2015. jún. 11. 06:46
2/4 anonim válasza:
Bölcs dolog azt tenni, amit az utaskísérő mond.
3/4 anonim válasza:
A repülőgép üzemmódot erre találtak ki, nem véletlenül hívják repülő üzemmódnak. A telefon minden funkciója elérhető marad (tehát tudsz zenét hallgatni, játszani, stb), kivéve a kommunikációt, ami zavarhatja a gép berendezéseit.
4/4 anonim válasza:
a wifi meg azért megy mert jobb gépeken van wifi, csilliárdokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!