Hogyan zajlik egy repülőtéren a csomag leadás, beszállás, stb?
Figyelt kérdés
Kínából utazom haza... Segitenétek légyszi hogy mit milyen sorrendben kell csinálni? Először Pekingbe utazom Pekingből Bakuba....honnan tudom hogy a csomagot Pekingbe is le kell adni és Bakuban is újra ? Vagy csak a végállomáson kell kivenni....kérem írja le valaki hogyan zajlik az egész. Előre is köszönöm !2015. máj. 22. 20:12
1/3 anonim válasza:
Odafelé hogyan mentél? Gondolom nem busszal.
2/3 A kérdező kommentje:
Már nagyon régen itt vagyok !!!!!! Szülővel jöttem, és fogalmam sincs, hogy 13 évesen mi volt akkor, mert nem emlékszem !!! 20 éves vagyok ! Mielőtt ítélkezel kedvesem, azelőtt győződj meg hogy igazad van e :)
2015. máj. 22. 23:44
3/3 anonim válasza:
Ha egy foglalás alatt van a két járat, akkor elvileg csak az út végén kell kivenni, de ezt légitársasága és országa válgatja. Amikor Pekingben feladod a csomagot, kérdezd meg, vagy nézd meg, mi van a cimkén, amit rátesznek. Amikor én utaztam, 4 járat volt, azaz három átszállás, de csak a végén kellett kivennem. Egyik barátomnak nem jött meg a csomagja, valamelyik átszálláskor elveszthették, de következő nap utána küldték címre. Szóval ne aggódj, mindig mindent megoldanak. Ha meg nem akkor fizetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!