Frankfurt Hahn-ba csak wizzair gépel lehet eljutni?
Ha el szeretnéd komplikálni a dolgot, utazhatsz lufthansával is. Vagy ha még jobban, akkor előtte repülj ki Bécsbe, Berlinbe, Prágába vagy Zürichbe, mindegyikből van csatlakozás FRA repterére.
Aztán repülhetsz például méregdrágán Stuttgartba, ahonnan vonatozhatsz.
Mehetsz vonattal, kb 60ezer forint alatt nem úszod meg.
Buszozhatsz 26 ezerért Saarbrucken-be Eurolines-szal, onnan tovább SNCF-el.
Csak azt az egyet nem érted, mi a bajod a Wizzairrel, amelyik kivinne 30 euróból...
Komolytalan az egész kérdésed.
Köszönöm a válaszod!Az eleje teljesen hasznos volt számomra, erre voltam kíváncsi.
A rosszindulatúságoddal nem tudok mit kezdeni.
Semmi gondom nincs a wizzair-el, biztos nem volt annyira egyértelmű a kérdésem, furmányosan fogalmazhattam meg :D Pusztán kíváncsi voltam, milyen lehetőségek vannak még.
Természetesen mindig változnak a repülőjegyárak, bárcsak 30euro lenne mindig a jegy!!!!Azért ez nem így van,de ezt nyilván te is tudod...
OFF
én ajánlom Frankfurt Hahnba a repülést, egyszer mentem ki azzal, akkor Luxemburgba mentem
kis reptér, de teljesen rendben van, az utazással se volt semmi gond. ennyi pénzért teljesen korrekt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!