Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Neszeszer repülőre?

Neszeszer repülőre?

Figyelt kérdés
Hol tudok venni neszeszert repülőre? Állítólag csak olyat lehet, hogy teljesen átlátszó és max 1 liter az űrtartalma. Hol tudok ilyet venni? Webáruház is jó vagy bolt Budapesten. Légyszi olyat mondjatok, ahol biztosan van, rengetegszer jártam már úgy, hogy azt mondták, hogy van, aztán amikor én mentek akkor (már) nem volt, amit kerestem.

2015. máj. 18. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
A bőröndödbe bármilyet betehetsz, ha csak kézipoggyászos a jegyed akkor passz. De miket szeretnél beletenni ? Milyen folyadékokat ?
2015. máj. 18. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a DM-ben vettem ilyen zacskót.
2015. máj. 18. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Dm-ben lehet kapni, egy repülő van a csomagolásán, vagy rendelhetsz ebay-ről, illetve lehet kapni a reptéren a Relay újságosnál, a biztonsági ellenőrzés előtt.
2015. máj. 18. 13:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem a dm-et :) ebay-en milyen keresőszóval keressem?
2015. máj. 19. 08:01
 5/6 anonim ***** válasza:

"airport security liquid bags"

[link]

2015. máj. 19. 22:17
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2015. jún. 19. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!