Elég 1:00 óra az átszállásra?
Már csak az okozhat gondot, ha sokat késik a BUD-CDG járat... nem gond. Ha lekesed a csatalakozast onhibadon kivul (vagyis muszaki vagy idojarasi problemak miatt) a legitarsasag elintezi hogy felkerulj a kovetkezo jaratra, ha aznap mar nincs jarat, akkor a szallasodrol is gondoskodnak es a reggeli geppel mesz.
En mar kestem le jaratot CDG-on mert eleve kesve indultunk nem a mi, hanem az elottunk levo gep muszaki hibaja miatt, es az orrom elott csuktak be a kaput. Kicsit sem voltam merges, raadasul azt hittem elajulok, mert en is futottam azon a h.lye nagy repteren.
Megnyugtattak h 5 ora mulva indul a kovetkezo jarat, amire mar fel is raktak. (nem volt becsekkolt csomagom).
Eleg lesz az egy ora. Plusz: a borondod automatikusan atrakjak a kovetkezo gepre. Lehet hogy a borond mar elobb a gepen lesz, es ha te meg nem szalltal be, akkor elkezdik mondogatni a neved a hangosbemondoban. A gep addig nem indul el, amig a borondod a csomagterben te pedig nem vagy a gepen. Varnak par percet, ha nem kerulsz elo leszedik a borondot...De ez idobe telik ami szinten a te kezedre jatszik, hogy odaerj a kapuhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!