Ellenőrzik-e és ha igen, hogyan, hogy egy kerekesszékkel repülő ember tényleg béna-e? Hogyan megy az ellenőrzésen keresztül?
Biztonsági szempontból fontos,mert elrejthet valamit,ami veszélyes lehet.
És kikutatják-e a székét,amit a csomagtérbe tesznek?
És csak egyszerű széket vihet,vagy elekromosat is?
Persze biztos rengeteget kell fizetnie plusszban,vagy nem?
Babakocsit is fellehet vinni, és semmit nem néznek rajta.
Igazából, az emberek viselkedését nézik. Ha valaki valamit rejteget mindig kicsit ideges, megvannak, hogyan viselkednek...
Amúgy nem kell lebénultnak lenni, ha valaki nem tud sokat gyalogolni akár mi okból az is kaphat kerekes széket, es oda tolják ahova kell.
Mindent leellenőriznek ami a gépre kerül. De egyébként is a csomagtérbe kerül, ami az utastérből nem közelíthető meg. Tehát az, hogy a kerekesszékben babakocsiban bőröndben ki mit rejtett el, ha nem robban, tök mindegy. De persze megszűrik, és elveszik a machete-det.
Szerintem önmagában nem kell fizetni a kerekesszékért, de ennek utána kéne érdeklődni. Szerintem az elektromos székek viszont már járműnek számítanak, így azért biztosan kell fizetni.
Hernyót csempésznél mi? Sztem ne kísérletezz. :)
Egyébként már a kapun sem a saját székében tolják át, hanem a reptéri székben. A székét utánaviszik, átnézik, és megy a csomagtérbe.
" Persze biztos rengeteget kell
fizetnie plusszban"
?? miert fizetne tobbet?
4/es; a szék súlya miatt gondoltam,mert biztos nehezebb ,mint a megengedett.Főleg egy elektromos.
Vagy nem kell fizetni,esetleg megengedik a súlyától függetlenül?Vagy függ a társaságtól is,nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!