A repülőtéren milyen a "járás"?
A csomagok jönnek egy futószalagon, az emberek állnak a futószalag mellett, és ha látják a bőröndjüket, leveszik. Ha véletlen valaki másét veszi le, akkor visszateszi. A futószalagon addig keringenek, amíg mindenki el nem viszi róla a sajátját. Érdemes mindenképpen az adataidat tartalmazó bőröndcímkét tenni a bőröndre. Ha nagyon átlagos kinézetű, ami valószínűleg több embernek is lehet, akkor esetleg tehetsz rá valamilyen matricát, vagy bármit, akár egy színes masnit a fogójára, amiről könnyedén, messzebbről is felismered.
A felszállást szerintem jó érzés, hirtelen felgyorsul a gép, és elkezd emelkedni, én szeretem nagyon, bár akinek érzékenyebb a füle, annak bedugulhat tőle.
Az első részét nem értem. Hogyan ismeritek meg a lakásotokat, az autótokat? Na pont ugyanúgy a csomagotokat.
A felszállás a legjobb az egész repülésben, aztán a leszállásig dög unalom.
A csomagokat már leírták. Tényleg jó ötlet valami feltűnő dolgok tenni rá.
A felszállás meg olyasmi, nekem legalább is, mintha a gyomrom lefelé menne, én meg felfelé :)
Igen, a feltűnő csomagmegjelölést én is javaslom.
Én kézipoggyász bőrönddel jártam úgy egyszer, hogy valaki felkapta és vitte az enyémet. Egy pillanatra megállt bennem az ütő, de szerencsésen sikerül rendezni még a reptéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!