Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair - BUD : lemérik a...

Wizzair - BUD : lemérik a nagyméretű kézpoggyász súlyát?

Figyelt kérdés
Ugyanis a wizzair oldalán sehol sem írták,hogy lenne rá súlykorlátozást, csak a nagy csomagét találni meg ( [link] viszont becsekkolás után rákerült a 10 kg a jegyemre. Hogy a francba vigyen így az ember laptopot magával, ha nem akar poggyászt feladni? Sosem gondoltam volna h Ryanairre fogok vágyni...Előre is köszi a válaszokat!

2015. márc. 20. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem még sosem mertek le, csak a keretbe kell betenni, hogy méretileg jo. Szerintem nem mérik.
2015. márc. 20. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

"Hogy a francba vigyen így az ember laptopot magával, ha nem akar poggyászt feladni?"

Next time válassz nem low cost ot aztán azt viszel amit akarsz.

2015. márc. 20. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Budapesten nem mérik.
2015. márc. 20. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:

10 kg-ba neked nem fér bele a laptop?! :-)

Amúgy Budapesten nem szokták nézni a súlyt hanem csak a méretet.

2015. márc. 21. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:

De hát a Ryanair-nél is 10 kg lehet max a kézipoggyász, és a náluk felvihető második táska méretbe amúgy se férne bele egy normál méretű laptop.

Amúgy a honlapon azt írják, hogy a poggyász méretét/súlyát ellenőrzik a reptéren.

2015. márc. 21. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:

" Amúgy a honlapon azt írják, hogy a

poggyász méretét/súlyát ellenőrzik a

reptéren."

Gyakorlatban viszont csak a méretet szokták nézni BUD-on.

Más reptereken van ahol súlyt is nézik, találkoztam már ilyennel.

2015. márc. 21. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem nézik. Ha a laptopod több, mint 10 kiló, javaslom hogy vegyél újat, mert gerincproblémákat fog okozni a későbbiekben.

Egyébként is, ha a kézipogyit nem arannyal pakolod meg, nem tudod átlépni a súlyhatárt.

2015. márc. 22. 11:26
 8/8 anonim válasza:
nem mérik.
2015. ápr. 5. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!