Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Három bőröndöt húzni egyszerre?

Három bőröndöt húzni egyszerre?

Figyelt kérdés

Van két poggyászom, (15kg+20kg) viszont nekem a kézipoggyászom is bőrönd (10kg).

Ok, amíg becsekkolok, addig lesz aki hozza, vigye nekem. De amikor újra felveszem őket, akkor van valami technikátok három bőrönd egyszerre történő húzására?

2015. márc. 2. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az érkezési repülőtéren is a bevásárlóközpontok szekereihez hasonló tolókocsikat lehet igénybe venni ingyenesen. Azt majd otthagyod a buszmegállóban, vasúti peronon vagy taxiállomásban.
2015. márc. 2. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Én volt, hogy a kézipoggyászt ráraktam a nagy bőröndre (gumipókkal, vagy kötéllel oda lehet rögzíteni), de ha hosszú távon kell húzni, így is kényelmetlen lesz.
2015. márc. 2. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom milyen fizikumú vagy, de a kézipoggyászt ráraknál a vállamra/hátamra. De az sem butaság amit az első ír.
2015. márc. 2. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
nem mindenhol ingyenes az a "szeker" sajnos es ha nincs nalad helyi valuta akkor meg erdekesebb :(
2015. márc. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!