Mennyi ideig lehet kártérítést kérni egy repülőjárat késése miatt?
Ja és a lényeg. Én 2 évet tudtam. De most rákerestem és itt is azt írják:
Amúgy ez a honlap pont a kártérítés igénylésében segít, ellenben levesz 20%-ot. Ha valaki nem képes önállóan lelevelezni a légitársasággal a problémáját és inkább odaadná egy harmadik félnek a kártérítési összeg 20%-át cserébe az ügyintézésért akkor annak ez egy remek lehetőség.
De szerintem felesleges, meg lehet ezt oldani önállóan is.
Nem az indulás hanem az érkezés a lényeg! Te akkor késel valahonnan ha későn érkezel, ez amúgy logikailag is így van. ;-)
Ez azért fontos, mert pl a Ryanair és wizzair annyira lazán írja a menetrendet, hogy fél órás késéssel indulás is pontos érkezést hoz. Szóval náluk pl 3 és fél vagy inkább 4 órával kell később induljon a gép ahhoz, hogy 3 órát meghaladó késés legyen.
1.14. Te tipikus magyar birka vagy, az ilyenektől ilyen szar ez az ország. Egyébként nem 100-200 EUR hanem 600 EUR és ketten vagyunk az meg már 1200 EUR.
De ha csak 12EUR lenne és jogosan megjár akkor az is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!