Mit szóltok hozzá, hogy a pont az Emirates szopatta meg így az utasait? A fapados fikázók erre mit mondanak?
"Ez aztán tényleg nem az Emirates hibája."
Miért kinek a hibája? A szomszédasszonyé?
Az viszont mindenképpen elvárható lenne egy ilyen neves légitársaságtól, hogy pár órán belül küldjön egy mentesítő gépet.
Azt nekem ne akard bemagyarázni, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy a ennyit kelljen várni e reptéren egy géphiba miatt!
Figyelj !
Az Emirates egy arab légitársaság. Itt Magyarországon magyar alkalmazottak vannak. Magyar telefonos ügyintézők, magyar koordinátorok, magyar szervezők. Az, hogy az a gép elromlott és Budapesten nem volt egy rohadt alkalmazott aki megmondta, hogy EZ ÉS EZ VAN, meg fogjuk oldani az szerintem nagyon nem az Emirates hibája, hanem rosszak az alkalmazottak. Egy légitársaság nagyon sok alvállalkozóból áll, ráadásul több 100 helyre repül, nyilván nem lehet mindenhol luxus szolgáltatást nyújtani, sajnos itt nálunk nem alkalmasak az emberek, hogy ilyet megoldjanak.
Mellesleg hogy a francba jön ide a fapados vs elegáns légitársaságok vitája ? Nem romolhat el bárkinek a gépe ?
"Nem romolhat el bárkinek a gépe ?"
De igen, pont ezért írtam. A fapados fikázók jönnek folyton azzal, hogy nem fapados légitársaságnál ilyen nem fordulhat elő, hogy hosszú időre ott ragad az ember valahol, mert csak a fapadosok dolgoznak csak pontosan méretezett flottával és feszes menetrendekkel.
Értelek, de egy valamire való légitársaság meg tudja oldani. Az hogy itt nem sikerült tényleg szégyenletes de itt inkább az itthoni alkalmazottak voltak bénák.
Az én szemszögemből nem emiatt nem kell fapadossal menni. Mert biztonságilag a legtöbb fapados itt EU ban tökéletes.
Igen lehet hogy az év 365 napjából mondjuk 5 napin inkább ment volna valaki a fapadossal valami miatt.
És jól mondja a tisztelt X. válaszoló, Budapesten szörnyű, hogy mit tud csinálni az a sok szerencsétlen dolgozó...
Ezek a válaszok annyira mókásak. :-D
Tehát a magyarok hibája ha az Emirates géppel van valami?
De amikor pl Bécsben kellett leszállni wizzairnek időjárás miatt akkor miért mindenki a Wizzairt szidta a fejetlenségért? Miért nem a bécsi alkalmazottakat?
Mi ez a kettős mérce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!