Lehet, hogy én vagyok a hülye, de még mindig nem értem mire gondolsz.
Lehet-e bőrönd helyett sporttáskával utazni? Ha ez a kérdés, akkor igen.
Azért van mindenkinél bődönd, mert:
- nagy, és sokminden belefér
- viszonylag kevésbé akad bele a füle mindenbe
- masszívabb külseje van, ami védi a tartalmat (pl. ha törékeny)
- jobban zárható (lakat, ilyen-olyan zárak)
- kevésbé gyűrődik benne a ruha.
Vihetsz helyette pl válltáskát, sporttáskát, vagy hátizsákot, de gondolni kell arra hogy a rakodásnál ezeket kíméletlenül dobálhatják, és eltörhet, ha törékeny cucc van benne. A gépre általában 2 csomagot szoktak magukkal vinni az emberek: a bőröndöt feladják a csomagtérbe (ebben lehetnek éles szerszámok, folyadék, meg még sokminden), és a másikat, amiben pulcsi/gyógyszerek/csoki/telefon/laptop stb van, azt felviszik magukkal az utastérbe, hogy kéznél legyen, pl a könyved amit olvasol. Szatyrot is vihetsz repülőre, de a csomagtérbe nem tudod feladni, mert könnyen kiszakad a nagy igénybevétel miatt. Az utastérbe felvivős cuccod már lehet szatyor, mert arra Te vigyázol, hogy ne boruljon ki a tartalma (de bannak, akik pl a felvivős csomagjukként is egy kisbőrönddel mennek). Ha tényleg sporttáskát akarsz feladni a csomagtérbe, a törékeny cucaiddal azért vigyázz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!