Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mesélnétek nekem repülőgépes...

Mesélnétek nekem repülőgépes élményeket? Nagyon érdekel a téma, mert egy hét múlva utazom de sajnos nagyon félek.

Figyelt kérdés

2014. dec. 7. 15:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Viccet félretéve a legelső repülőutamon a KLM gép futóművén a gumi felszálláskor defektet kapott. Nem volt pánik. Az egész gép poénkodott, a kapitány vicceket mesélt és dőltünk a röhögéstől. Ingyen körök italokból, stb. Buli volt. Leszálláskor végig magyarázta másodpercről másodpercre hogy mit csinál. Először nem szállt le csak letette a defektet kereket, hogy lent a szakik a pályán állva megnézzék az abroncs állapotát. Ekkor azt mondja a pilóta:" This sucks man! " ami annyit tesz - haver ez gáz. Mindenki elnémult. Majd folytatta. (magyarul:): - azt mondják nem foltozzák, csere lesz. Kezdjék összedobni a pénzt a kísérők körbejárnak az adományokért... Ekkorra kész volt mindenki. Hallod, zsivaly, röhögés . Mondanom sem kell, hogy a kísérők szuvenírt osztogattak,nem pedig gyűjtöttek. Úgy tette le a gépet, hogy három keréken, csak mikor már lefékezett, akkor eresztette le a defekteset. Olyan érzés volt, mintha földúton haladtunk volna. Kész. Vastaps, fütty, ujjongás. Mindenki kezét fogott a kapitánnyal, volt aki ölelgette. Csajok osztogatták neki a telefonszámaikat..... Jó utat!
2014. dec. 12. 07:16
 12/15 anonim válasza:
Ja, egy másik. New York JFK - ra mikor szállt le a gép, spirális pályán eresztette le hallod egészen az óceán felé mit tudom én vagy 50m-re. Azt hittük, hogy bele fog csobbani. Azt mondja a pilóta kaliforniai akcentussal: "Man, I love this! I'm gonna surf this baby ashore!" És tényleg, mivel a pálya közvetlenül az óceán partján kezdődik, a kerekek borzolják a vizet, mielőtt földet érnek. Olyan érzésed van, hogy mindjárt szörfözni fog a gép a vízen. Sirály. A magasban előfordul turbulencia, volt hogy kiejtettem a poharat a kezemből, de meg lehet szokni... ;)
2014. dec. 12. 07:45
 13/15 anonim válasza:
100%
Rengetegszer repültem, soha semmi izgalmas nem történt, leszámítva, hogy nagy ritkán egy kicsit "dobált" a gép és be kellett kapcsolni a biztonsági övet. Ne félj, mert a repülés sokkal kevésbé veszélyes, mint az autóval való közlekedés.
2014. dec. 13. 12:42
 14/15 csumy válasza:
Én nemrég voltam Londonba és ez volt a 3-4. repülésem.Szerintem tök király érzés ahogy repülünk.Arra kell figyelni hogyha kis csomaggal vagy hogy kapu nyitáskor menjetek csekkolni, mert nekünk később már nem engedték az utastérbe a cuccokat.Nem érdemes venni a repcsin kaját ha rövidebb útra mész, mert nagyon drága.Mi oda-vissza babával utaztunk, de mázlinkra nem volt sírós.Legyen nálad valami készülék, mert tuti hasznát veszed mivel elég sokáig oda fent lesztek.Ha WC-re mész ne ijedj meg a lehúzótól, mert én majd' beszartam.Mostanság már nem szokták megtapsolni a pilótát.Nekünk vissza úton volt egy hirtelen fékezés felszállás előtt, de utána nem volt semmi probléma.Amúgy 20 perccel később indultunk, mert szereltek valamit a kabinba.Én is javaslom az ablak melletti helyet, mert este látsz mindent ami ki van világítva.Te hova repülsz?Igazán jó utazást!XD
2014. dec. 13. 15:53
 15/15 anonim válasza:
54%
Én nekem egy olyan esettem volt, hogy 100 m magasból nyíl egyenesen belecsapódtunk a földbe, de túléltem karcolás nélkül.
2014. dec. 14. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!