Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nem veszélyes Irak és Irán...

Nem veszélyes Irak és Irán fölött repülővel utazni?

Figyelt kérdés
Dubaiba utazunk, hogy néz ki ez légvonalban? Irak, Irán fölött nem veszélyes?
2014. dec. 7. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Keress rá hogy Irak, Irán légterében az utóbbi években hány civil repülőt lőttek le. Egyet sem.
2014. dec. 7. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom most mi a helyzet, de ősszel még elkerülték a gépek az iraki légteret a kiújult harcok miatt. Az iráni légtér nem veszélyes. A flightradar24-en le tudod csekkolni merre jár egy adott járat, de nyugi mostmár nem repülnek veszélyes légtérben a maláj gép lelövése óta.

Nyáron én is voltam Dubajban, akkor még Irak felett repültünk és nem sokkal később módosították az útvonalat úgy, hogy Irán felett menjünk.

2014. dec. 7. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
mi osszel mentunk dubaiba es elkerultuk irakot. vegigrepultunk torokorszag keleti hataraig utana iran perzsa obol UAE utvonalon folytattuk.
2014. dec. 8. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!