Várható a közeljövőben Ferihegy fejlesztése?
Pl. reptéri metró vagy vonat(nagyobb reptereken belül a terminálok közti automata vonat is alap). Vagy pl. szőnyeg az utasok látogatta téren. Nincs szálloda, de normális étterem sem. A városból kocsival csak egy módon lehet megközelíteni, viszont ha a gyorsforgalmi beáll, akkor a másnapi gépet sem éri el az ember.
De első körben lecserélhetnék az analóg, vasúti pályaudvart idéző kijelzőt egy digitálisra.
Kb. csak a SkyCourt emlékeztet egy rendes reptérre.
Reptérre tényleg jó lenne ha vonat kanyarodna. 1-es terminálhoz megy, csak azt meg ugye bezárták. Sokszor volt tervben, de valahogy a kivitelezés elmaradt eddig.
Városból azért többféleképpen megközelíthető, legfeljebb a legvégén van már csak egy út, nem tudom ezzel mi a gond.
Szálloda van Budapesten bőven, ahonnan taxival pár perc a reptér, nem látom értelmét közvetlen reptéri hoteleknek amikor ennyire a városban van a reptér.
A kijelzo digitálisan működik most is.
Pedig a reptereken szokott lenni hotel, pl. Heathrow-n egy Hilton van. A színvonalasabb reptereknél mindig van, bár erről bevallom, hogy nem nagyon értem, mert szerintem baromi hangos lehet. Itt azt írják, hogy szándék van rá, csak csúszik(vagyis kb. 5 év múlva kezdik, 10 év múlva befejezik): [link]
Vonatok közül pedig érdemes lenne csinálni egy külön HÉV-vonalat, vagy egy metrót, esetleg egy villamost, de ez a MÁV-os dolog szerintem elég röhejes.
A kijelzőt mikor cserélték le digitálisra? Mert mikor júniusban ott voltam még az analóg volt, persze azóta lecserélhették: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!