A Wizzairnél egy meglévő felnőtt foglaláshoz hogy lehet utólag hozzáadni egy kiskorút? Mivel csak kiskorúnak nem lehet jegyet venni csak felnőttel!
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, ők hozzá tudják rakni.
Van alapdíjas számuk is az ilyen ügyek intézésére.
Simán hozzá lehet foglalni ügyfélszolgálat nélkül, az én gyerekeim is utólag lettek befoglalva egy ismerőshöz. Ő csinálta meg a honlapon.
Esetleg nézd meg a jegyvásárlásnál, hogy a számla ugyanannak a felnőttnek a nevére legyen kiállítva (nem a jegy!)
" Simán hozzá lehet foglalni ügyfélszolgálat nélkül, az én gyerekeim is utólag lettek befoglalva egy ismerőshöz. Ő csinálta meg a honlapon.
Esetleg nézd meg a jegyvásárlásnál, hogy a számla ugyanannak a felnőttnek a nevére legyen kiállítva (nem a jegy!)"
A számla teljesen mindegy kinek a nevére szól, akár fiktív névre is szólhat. 14 év alatt valóban nem lehet önálló jegyet venni.
Ilyenkor 14 feletti, azaz felnőtt jegyet kell venni.
Utána két lehetőség:
A: Felhívod őket és ők össze tudják kapcsolni
B: Nem csinálsz semmit, azaz nem hívod fel a wizzairt és a 14 év alatti gyermek felnőtt jeggyel fog utazni - nyugi, a reptéren senkit nem érdekel ez, pláne hogy valóságban ott lesz vele felnőtt kísérője.
3:"A kísérő felnőttnek a gyermekkel egy foglalásban kell szerepelnie. Amennyiben a gyermek foglalása a kísérőétől külön készül, úgy a két foglalásban meg kell egyezzen a vevő neve és címe. "
Nem kell ügyfélszolgálat, neten simán hozzá lehet foglalni. Csak technikailag nem tudom hogyan, mert nem én nyomkodtam a gombokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!