Hol tudok olcsóbban repülőjegyhez jutni?
Bécs, Berlin, Brüsszel, Frankfurt
Karácsonyi üdülésre mennénk
Megnéztem a Wizz Air-t, a Brussels Airlines-t, a Lufthansa-t meg az Austrian Airlines-t, de sehol nem találtam úgy repjegyet oda-vissza, hogy az nem lett volna 80-100 ezer Ft fölött
Egyedül Milánó-Malpensa-t találtam úgy árban jónak, 47 ezer forint oda visssza 3 főnek
47 ezer 3 főnek?Nem fejenként?Egyébként Berlinbe Pestről az Airberlin társasággal 37/fő
Brüsszelbe Ryanairrel 18.625/fő ami szerintem egyáltalán nem sok hogyha azt nézed,hogy az oda út dec 22. 4600ft míg a vissza 28-án 14000ft
" aztán ha megvan a megfelelő ajánlat, akkor az adott légitársaság honlapján tudod a legolcsóbban megvenni."
Nem biztos, hogy a légitársaság honlapján a legolcsóbb, sőt, sokszor nem így van. Wizzair, ryanairnél többnyire saját honlap a legolcsóbb, bár régebben még ott se mindig volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!