Kuba, Bali vagy Fülöp szigetek?
Figyelt kérdés
Árban melyik éri meg a legjobban? Hol van a legtöbb látnivaló? hová érdemes a leginkább utazni ezek közül?2014. okt. 3. 18:42
11/13 anonim válasza:
Ja hotel, kb 30-50USD/nap egy double, bíztosítás kb 15-20E két hét két főnek.
12/13 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket: [link]
Én csak Balin voltam ezek kötül, de Fülöp szigetek-rol is tudok valamennyit, mert a két uticél kozott filoztam anno.
Bali nagyon gyonyoru, a rizs teraszok, hegyek, vulkánok. Nagyon kedves emberek. Elragado egy hely. Viszont az oceánt nem mondanám hogy a legszebb. Mondjuk én nem is azért mentem. Osszesen 1 napot voltam csak a partnál, akkor is a szorfozést probáltam ki.
Amugy nagyon sok mindent lehet csinálni. Én 10 napot voltam és még lett volna otletem bovén. Még Gilire sem mentem át, mert ott helyben is volt mit csinálni.
13/13 anonim válasza:
Ja és kihagytam hogy nagyon olcsó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!