Ferihegyen mitől függ, hogy melyik gép melyik kifutópályát veszi igénybe?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt a kilátóteraszon voltam, de semmit nem láttam, mert az 1-es kifutópályára érkeztek, és onnan is indultak a gépek...2014. okt. 1. 09:53
1/3 anonim válasza:
Karbantartás lehetett, vagy a másik pályán jobbak voltak a szélviszonyok, bár Ferihegyen mivel közel vannak egymáshoz és párhuzamosak, ennek kicsi a valószínűsége.
2/3 anonim válasza:
BUD Nemzetközi repülőtéren a gépek 5 csomós szélerősségig 31-es irányból (Vecsés felől) szállnak fel és le, a fölött pedig széllel szemben! Decemberben van a karbantartási időszak, akkor nem lehett!
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, lehet hogy kutya volt a pályán, a múltkor az egyesen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!