Kézipoggyászban felvihető 500ml-es ÜRES üvegpalack? (elsősorban wizz gépeire)
Angliába utazok és akihez megyek, annak vinni szeretnék fél liter hazai pálinkát. Addig világos, hogy 100millis üvegekbe kitöltöm és átlátszó újrazárható tasakba csomagolom. Viszont nem egészen így szeretném átadni, hanem repülés után visszaöntözgetném egy fél literes üvegbe.
Az is világos, hogy a 100millis korlátozás folyadékokra és krémekre vonatkozik, nem kifejezetten tárolóeszközökre. Jól gondolom, hogy abba nem köthetnek bele, hogy van egy üres 100millitől nagyobb palack is?
Kedves #10 válaszoló!
Mielőtt bármire is válaszolni szándékozol, tedd kezecskéd a homlokod elé, enyhén ütögesd meg és közben hajtogasd, hogy "GONDOLJ, GONDOLJ, GONDOLJ!"
Mert sajnos rosszul értelmezted a kérdésem. Szó sem volt részemről műanyag flakonról, hanem ÜVEGPALACKRÓL. Képzeld fiam, a Vetroimpex Kft.-nél szebbnél szebb üvegeket tudok szerezni ajándék pálinkához és ami a legszebb, hogy vannak 100millisek is.
Köszönöm a figyelmet!
teljesen mindegy, pitiáner vagy hogy kézipoggyászt fizetsz csak és inkább szarkodsz az ide oda öntögetéssel, megmondom neked az igazat én nem szeretnék tőled ajándékot kapni
ha nem lesz tele az üveg bele is fogsz pisilni?
A kérdésre adott válasz elégtelen információval szolgál. Kérem próbálja újra.
Szerintem meg érthető amit csinál és semmi gond vele. A feladott csomagod dobálják, nem biztos, hogy túl éli sérülés nélkül. A boltban kapható pálinka pedig nem házi. Így egy jó megoldás amit a kérdező csinál.
(A vizes palack töltéshez pedig: képzeljétek én nem csal repülőn, vonaton, buszon, de még itthon is csap vizet iszom, Jajj! Micsoda borzalom, hogy nem termelem a sok műanyag szemetet.)
Az ön által adott válasz nem releváns az adott kérdésre. Kérem próbálja újra!
Abba senki sem gondol bele, h nem csak amiatt visz valaki kulacsot mert nem akar vízre kolteni, hanem pl figyel a környezetere? Nem akar megvenni feleslegesen egy műanyag flakont mikor ott a jo minosegu csapviz ami igen nem mellesleg ingyen is van!
Szerintem akik ezt kritizaljak inkabb azok szégyeljek el magukat h ennyire szűklátókörűek es ennyire szarnak mindenre csak az a lényeg h nekik van pénzük sz*arásig es verik a melluket h meg tudjak maguknak venni 500ftert a flakonos vizet.. Ennyi eszuk van es sajnos ezek miatt is tart itt a világ ahol tart...
Én nem mélymagyarság miatt, hanem felesleges környezetszennyezés kerülése iszok saját palackból. Akkor is ha otthon vagyok, akkor is ha meetingen, akkor is ha sétálok, és akkor is ha külföldre utazok.
Attól hogy te érzékeny vagy a csóró Ság minél nagyobb kerülésére, másnak még lehet más a motivációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!