Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kerekesszékes nem utazhat...

Kerekesszékes nem utazhat repülőn?

Figyelt kérdés

Micsoda kegyetlen, embertelen eljárás ez különösen a cikkben szereplő szerencsétlen, beteg nő esetében, aki ebbe a tortúrába halhatott bele.

[link]

2014. szept. 8. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Nem úgy ismerem a légitársaságokat, hogy akár 20 ft-ot is kifizetnének csak úgy."

Nekik nem érdekük évekig pereskedni illetve azt se tudod, hogy tényleg fizetett-e és mennyit a légitársaság, mivel semmi ilyesmit nem hoztak nyilvánosságra.

Az is lehet, hogy egy jó ügyvéd talál valami kiskaput, hogy mondjuk jegyvételkor nem figyelmeztették, hogy 180 kiló feletti mozgásképtelen ember szállítására nincsenek felkészülve.

Szóval ha fizettek is, az nem azt jelenti, hogy a légitársaság hatalmasat hibázott. Csak annyit jelent, hogy jogi úton sikerült valamit kisajtolni belőlük, mert nem védték be magukat kellőképpen.

2014. szept. 9. 11:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Neki egyébként külön erre szakosodott géppel kellett volna mennie, csak gondolom a minimum 10x akkora árat nem akarták kifizetni érte. Vannak cégek akik betegszállítással foglalkoznak. Mert a nő erősen beteg volt. Aki 193 kg az beteg.
2014. szept. 9. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:

> Neki egyébként külön erre szakosodott géppel kellett volna mennie, csak gondolom a minimum 10x akkora árat nem akarták kifizetni érte.

Tízszer? Ezt gondold újra: transzatlanti útra orvosi jet az százezer, de dolllárban.

Én nem vagyok kétszáz kiló, a fele is alig, de mégis van medjetassist-tól olyan biztosításom hogy ha Magyarországon vagy bárhol máshol kórházba kerülnék akkor hazahoznak Kanadába. Tetszettek volna előre gondolkodni!

2014. szept. 9. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:

"Tízszer? Ezt gondold újra: transzatlanti útra orvosi jet az százezer, de dolllárban. "

Ok, bocsi, már amikor írtam is sejtettem, hogy keveset mondok...

2014. szept. 9. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne legyél már ennyire buta!

Egy kétszáz kilós ember alapból nem fér el a székekben! A múltkor beült mellém egy kb. 120-150 kilós közötti pasi (nem vagyok jó abban, hogy megsaccoljam). Hát azt senkinek sem kívánom, amit ő is - és én is... - végigcsinált az út alatt:

- nem érte körbe a biztonsági öv

- nem tudta lehajtani a tálcát vízszintesre

- nem fért el a lába rendesen az előző ülés alatt

- nem fért el az ülésben széltében sem, hanem fel félig-meddig az én székemre átcsúszva ült.

Végig szörcsögött, mert alig kapott levegőt, és ficeget ide-oda, annyira kényelmetlen volt neki.

Én meg az út felénél (ami kb. egy óra volt csak szerencsére) felpattantam, közöltem az utaskísérővel, hogy másik helyet keresek, és otthagytam. Tudom, hogy bunkóság volt, de utána neki is jobb volt, és nekem is.

Most szerinted egy ennél még nagyobb ember, aki ráadásul mozgásképtelen, mégis hogyan utazott volna a gépen!?!?!?

A perbeli egyezség nem jelent semmi elismerést a légitársaság részéről, Amerikában mindig ezt csinálják. Más a rendszer, mint itt.

2014. szept. 9. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Figyelmesen elolvastam az írást. Én semmiféle oki összefüggést nem látok a sajnálatos haláleset és a történtek között.

Ha ide tudtak repülővel jönni, akkor nyilván vissza is. Azzal a céggel kellett volna próbálkozni, amelyik hozta.

2014. szept. 10. 00:14
 17/18 anonim ***** válasza:

> Ha ide tudtak repülővel jönni, akkor nyilván vissza is.

Ez nem igaz, jelentős súlynövekedésen ment keresztül szerencsétlen időközben

2014. szept. 10. 02:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem hibásak a légitársaságok, nem lehet, hogy órákig szenvedjenek vele, hogy feltegyék a repülőre, mert akkor meg a többi utasnak kell a késés miatt kártérítést fizetniük... ezen kívül meg lehet, hogyha előre szóltak volna, hogy mi a probléma, akkor el tudták volna intézni, hogy sikerüljön feltenni... nemtudom mikor érhettek a repülőtérre, de nyilván nem 2 órával előbb kell kimenni, ha ilyen problémás a felszállás.
2014. szept. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!