Mennyibe kerül egy olcsóbbnak számító jegy Kanadába?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg átszállással hogyan lehet olcsón megúszni?2014. aug. 12. 12:10
1/11 anonim válasza:
Ez nem vonat, hogy atszallassal olcsobb legyen... sot, igazabol minel tobb atszallas, annal tobbe kerul a repuloteri illetekek miatt.
hasznald a google-t, egyebkent 160e korul vannak a legolcsobb jegyek. fapadosrol ne is almodozz, ekkora tavolsagban fapados nem repul.
2/11 anonim válasza:
Budapestről mindenképpen át kell szállnod. Én Vancouverbe nézegettem repülőjegyeket, mert ki szeretnék menni. Oda olyan 250-300 ezer körül találok jegyet :/
3/11 anonim válasza:
Marhasag. Atszallassal valoban olcsobb -- az illeteket nem igy szamitjak. Ez egy. Ketto, *van* fapados, eppen Vancouverbe is van: Air Transat. Csakhogy ahhoz ket repulojegyet kell venni mert a TS Budapestrol nem repul ami kevesse tapasztalt utazonak azert komoly kihivas.
4/11 anonim válasza:
Igen, a Transatot én is néztem, de egyáltalán nem kedvezőek az áraik. Mire megveszem külön Londonba vagy egy másik országba a jegyet + a transatra már drágábban jövök ki.
5/11 anonim válasza:
Ja, es a Corsair repul Parizsbol (Orly-bol!) Montrealba. A Sunwing szezonalisan repul... van jo sok.
6/11 A kérdező kommentje:
és ha pl olaszországból repülnék az sokkal olcsóbb lenne?
2014. aug. 13. 17:33
7/11 anonim válasza:
Nem biztos. Én néztem Németből, Hollandiából, Franciából sőt Londnból is jegyet, talán egy 50essel olcsóbb, de mire megveszed a jegyet odáig, ugyanott vagy.
8/11 A kérdező kommentje:
és ha pl németországba vonattal mennék ki?
2014. aug. 13. 18:28
9/11 anonim válasza:
Max egy 20ast spórolsz. De akkor már sokat mondtam. És még egy csomó gond. De hová utaznál Kanadán belül?
10/11 anonim válasza:
En mar tobbszor valaszoltam erre a kerdesre fentebb de azert a kerdezo naivitasa eleg durva. Voltal mar transzatlanti uton? A nyolcoras repulouthoz akarsz hozzacsapni egy nyolcoras vonatutat? Emberhalal. En jottem haza (=Vancouver) Montrealon keresztul Parizsbol, soha tobbe. Pedig az csak 8+6 repulout... most megyek karacsonykor rokonlatogatoba vissza Magyarorszagra, nekem ugy jott ki olcson hogy Chicago-ban es Londonban szallok at -- de Chicagoban hotel. Ennyit utazni egyben az emberhalal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!