Vihetek e tapszert a repulon kezipoggyaszban valamint vizet hozza?
" Igen, max 100mls uvegben, atlatszo zavcsiban, mint minden mas folyadekot. A biztonsagi ellenorzesnel kerhetik, hogy kostold meg."
Akkor ezt most kijavítanám, hátha olvassa majd még valaki: vihetsz 10db egyenként maximum 100 ml-es folyadékot és nem kell kóstolni. De ha baba van nálad akkor a baba miatt vihetsz több italt, amit viszont néha meg kell kóstolni.
A baba miatt kivétel vonatkozik rátok a reptéren. Baba nélkül max 10*100ml, de így babával nyugodtan lehet amennyit akarsz.
Amúgy a reptéren is van vízcsap, ha csak az kell, az ellenőrzés után korlátlanul lehet tölteni. Én mindig ott szoktam néhány fél literest megtölteni, hogy legyen a repülés alatt víz nálam. De persze a baba miatt te amúgy is vihetsz.
" Tévedsz,utolso. Kérhetik, hogy kóstolja meg."
Hülyeséget ne terjessz. Sampont vagy a parfümöt akarod kóstolni, csak mert az is folyadék?
Csak a baba miatt vitt, 100ml-nél nagyobb folyadékot kérhetik kóstolni. Alatta értelmetlen mert nem csak ital lehet folyadék, hanem mint írtam vegyszer is és viheted de nem szokás kóstolgatni!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!