Mindig kinyitják a feladott poggyászt átvizsgálni? Mi van akkor, ha valaki előre lefóliáztatja?
Figyelt kérdés
Esetleg csak a célállomáson nyitják ki?2014. júl. 31. 13:06
1/10 anonim válasza:
Átvilágítják és csak akkor nyitják ki, ha valami gyanús dolgot látnak benne. Fólia, lakat stb. nem akadály, meg fogják oldani...
A célállomáson is átvilágíthatják, vagy szúrópróba szerűen kinyittathatja veled a vámos. Attól függ hová mész, de EU-n belül nem jellemző.
2/10 anonim válasza:
Attól függ. Ha tengerentúlra mész, ott a cámvizsgálatnál mindenképp kinyittatják. EU-n belül meg csak akkor ha valami gyanúsat mutat a röntgen. Az egész fóliáztatás amúgy egy nagy baromság, szerintem.
4/10 anonim válasza:
A fóliázás arra jó, hogy valamelyest védje a koszolódástól és sérüléstől a bőröndöt, esetleg a lopástól is.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És olyankor mi történik, ha olyan dolgot találnak a csomagban, aminek nem szabadna ott lennie? Büntetnek, vagy csak kiveszik?
Nem utazok mostanában, csak elgondolkoztam ezen (tesóm most utazott, és lefóliáztatta a csomagját, ezért kezdtem el gondolkozni).
2014. júl. 31. 15:08
6/10 anonim válasza:
Az attól függ mit akarsz csempészni.
7/10 anonim válasza:
Tényleg nem értem agyhalott honfitársaimat, miért tekerik, vagy tekertetik körbe fóliával a csomagjukat.
Vicc az egész, és semmire nem jó.
8/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem akarok, tekintve, hogy sajnos nem mostanában fogunk repülőre ülni..
2014. júl. 31. 16:03
9/10 anonim válasza:
A fóliázás arra jó, hogy a drága pénzen megvásárolt bőröndöd valamelyest épségben érkezzen meg a célállomásra.Ezen kívül egy biztosítás is jár mellé ami soha nem árt, főleg ha átszállással utazol. Törökben például a reptéri dolgozók simán kibontják és lopják ha nincs rajta fólia. A fóliáshoz nem mernek hozzányúlni a biztosítás miatt. A bőröndöt átvilágítják. Én Iránba járok ki, soha nem nyitották ki a csomagom és ott nincs vám vizsgálat a reptéren.
10/10 anonim válasza:
Pesten is lopnak a T. dolgozok nemcsak Torokben... a folia megneheziti a dolgukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!