Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy oldjam a felelmem?

Hogy oldjam a felelmem?

Figyelt kérdés

3 nap mulva hazautazom Angliabol es nagyon felek a repulestol. Persze nem az elso repulesem, de egyre jobban rettegek. Felek hogy lezuhanunk.

2 het alatt 3 repulogepszerencsetlenseg volt. :(

Mar probaltam alkohollal is enyhiteni a felelmet de nem jobb tole. Most nyugtatot fogok bevenni, hatha az segit

#repülés #aerofobia
2014. júl. 26. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát én biztos nem ülnék most repülőre, főleg nem Angliából ahol igen jelentős a terrorfenyegetettség. pont a napokban írták hogy a terroristák akár negyven kilométer távolságból a repülőtértől is le tudják szedni a fel és leszálló gépeket. Angliában pedig ennek fokozottan nagy a veszélye. Szerintem napokon belül lesz is ilyen támadás, lehet pont a te gépedet lövik le. Én inkább hazagyalogolnék. LOL
2014. júl. 26. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
beszelj sokat rola,olyan embereknek akik velemenyet tiszteled...
2014. júl. 26. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Elso valaszolonak te egy fa..............fej vagy

Nehogy en lojelek le teged.

szivesen vegigneznem ahogy a fejedhez tesznek egy pisztolyt mennyire szarnad tele a gatyad; idiota vagy

2014. júl. 27. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
17%

És szerinted az milyen ember aki ilyen baromságokon rinyál?

Nincs valós problémád? Ha az van "megírva" hogy repülőn halsz meg akkor ott fogsz ha nem akkor nem. Nem mindegy?

Nézd meg a flight radaron egy adott pillanatban hány gép van a levegőben és hány zuhan le, lőnek le. Évente 1.24 millió ember hal meg autó és bicikli/motor balesetben, naponta majdnem négy és fél ezren. Zárkózz be és igyál meg nyugtatozzál.

2014. júl. 27. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Mentél már át gyalogos átkelön? Biztossan már sokszor, de még mindég élsz. Gyalogos pedig már nagyon sok odaveszett!
2014. júl. 28. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Valahol jogos volt az ironizálás mert tényleg butaság félni. ;-)

Autóban nem félsz, miközben sok ezren halnak meg naponta? Csak az már annyira természetes, hogy nem hír. Ha lepottyan nagy ritkán néhány repülő az persze, hogy hír napokig mert annyira ritka esemény! Te meg most ettől kezdesz félni? A média irányít téged? Ha gyalogos balesetekről hallanál többet akkor attól rettegnél?

2014. júl. 28. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!