Minap vettem egy draga LV utazokoffert, mivel nemsokara utazunk Mauritiusra. Szerintetek a tobbszori atszallas mennyire viseli meg a borondoket? Nagyon dobaljak oket a repteren? Mikor megvettem erre nem gondoltam. Vagy inkabb hasznaljam a regi kemenyfedeles Samsonite-ot? Mondjuk az nem olyan szep azert.
2014. júl. 23. 15:57
1/8 anonim válasza:
Nagyon dobálják. Ha ferhiegyen szálltok fel, ott be lehet fóliáztatni.
2014. júl. 23. 16:10
2/8 anonim válasza:
Ez mindig attól függ épp milyen hangulatban vannak a rakodó embereknek vagy mennyire sietnek, valamikor szépen rakják, van hogy dobják.
Viszont ha drága bőröndöt veszel nem kellene kibírnia ? Vagy csak a márka meg a szépség miatt vetted ?
2014. júl. 23. 16:16
3/8 A kérdező kommentje:
Csak szimplan megtetszett. Sajnos akkor ott nem gondoltam bele, hogy a rakterben fog utazni, a koszban, porban. Es most mar feltem. Lehet foliaztatom majd. Ha egyaltalan el merem majd vinni. Koszi a valaszokat!
2014. júl. 23. 16:26
4/8 anonim válasza:
Véleményem szerint a dolgok arra valók, hogy használjuk őket. Semmiképp nem arra, hogy megvegyük és betegyük a szekrénybe.
Azért az általad jelzett márka nem az ócska gagyi kategória, tehát egészen biztosan nem lehet különösebb baja, ráadásul erősen túlmisztifikált a csomagok erős dobálásáról szóló összes beszámoló. Dobálják, de a noname bőröndjeim is teljesen jól viselik.
Az meg ugye... :) nagyon gáz lenne, hogy csak azért befóliáztass egy táskát, hogy aztán senki ne lássa, mivel mész Mauríciuszra :)
2014. júl. 23. 17:02
5/8 anonim válasza:
[link] aztán nehogy véletlen ukrajna felett repülgess
Nem bírja ki a béna sznob hogy ilyen sz#ar átlátszó kérdéseket írjon ki, csak azért hogy nagyzolhasson.
(igen, irigy vagyok, a tehetségtelen önjelölt művésznek is csak azért sz#ar a festménye, mert nem érted az ő kifinomult művészetét)
2014. júl. 26. 14:13
8/8 anonim válasza:
Én mindig fóliáztatom a leadott poggyászomat, bár én sosem adok le drága bőröndöt... Olcsót szoktam csak leadni, pont a dobálás miatt... Plusz hallottam rémsztorikat, hogy ha látják, hogy drága a bőrönd, lehet "eltűnik"... Mert ugye valószínű, hogy a tartalom is értékes. Lehet semmi alapja nincs, de jobb félni, mint megijedni! :D Nekem a kabin bőröndöm LV, azt nem dobálja senki, és csak én fogdosom! Szóval ha valóban eredeti LV a bőröndöd, én meggondolnám a helyedben, hogy leadjam-e. Bár nem tudom mekkora méretű, kabinba nem tudod felvinni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!