Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Életemben először fogok...

Életemben először fogok repülni, és vékkép nemtudom mit csinaljak hova menjek? Mi a sorrend? Mit szabad felvinni a repülőgépre?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen megköszönném ha segítenétek mer nem nagyon értek az ilyenekhez

2014. júl. 20. 09:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" Jaaj akkor az az a kinyomtatott jegy ami van nekem ertem."

Mit nyomtattál? Csináltál utasfelvételt? Mert csak annak a végén kapsz beszállókártyát ami utasonkent és iranyonként egy darab A4 oldal. Remélem nem a visszaigazoló emailt nyomtattad ki mert azt felesleges.

Reptérre pedig 2 órával előbb érdemes kimenni. 1 óra az nagyon szűkös, kezdőnek pedig végképp nem ajánlanám.

2014. júl. 22. 00:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát én úgy tudom hogy ha ezt a papírt megmutatom ők ellenőrzik hogy minden rendben van e és hogy felszállhatok a gépre.

1 és fél órával hamarabb ott leszek,az úgy jó lesz nem? és mikor szálljak fel a gépre? kapuzaras előtt pár percel vagy mikor?

2014. júl. 22. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:
"Boarding pass" kell hogy szerepeljen a kinyomtatott lapon, akkor tudsz felszállni, sot mar a biztonsagi ellenőrzéshez is szukseges. Beszállni meg akkor kell, amikor közlik, hogy nyitják a kaput es megkezdik a beszallitast. Ez fel órával a gép tervezett indulása elott van. Be állsz a sorba es követés a többit.
2014. júl. 22. 10:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen az van ráírva.Akkor értek mindent,remélem miiinden simán megy.
2014. júl. 22. 10:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Még annyit,ha már leszállt a repülőgép,merre menjek? azt hallottam hogy lesznek ott buszok és fel kell szálni az egyikre,ami majd elvisz az ottani reptérre
2014. júl. 22. 10:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Kövesdi a tömeget, az a legegyszerűbb :)
2014. júl. 22. 10:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg köszi :)
2014. júl. 22. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!