Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi az a be chek-olni?

Mi az a be chek-olni?

Figyelt kérdés
Most fogok először repülni es nem igazán értem mi az hogy be chek-olni. Sokak tol halottam hogy ha be vagy chek-olva akkor elég a felszállás elott 1 órával ott kenni, de ha nem akkor előbb. Ezt hogy kell elintézni, hogy meglegyen? Köszi a valaszokat

2014. júl. 16. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik légitársasággal mész? Lesz feladott csomagod?
2014. júl. 16. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Magyarul a becsekkolás: utasfelvétel. Többnyire meg kell adni néhány személyes adatot, néha azt se, el kell fogadni néhány szabályt és a végén le tudod tölteni a beszállókártyád amit ki kell nyomtatni és vinni a reptérre. (Néhány légitársaság mobilon bemutatva is elfogadja.)

A legtöbb légitársaság esetében meg tudod csinálni interneten az adott légitársaság honlapján. Ekkor nem kell a reptéren sorba állni az utas felvételnél, hanem mehetsz egyből a biztonsági ellenőrzésre.

Ha van feladott csomagod akkor persze azt le kell adni de az is gyorsabb ha már csináltál utasfelvételt otthon és így kinyomtatott beszállókártyával jelensz meg a reptéren.

2014. júl. 17. 01:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm. Egyébként A Wizz air-rel megyek. Lesz egy feladot csomagom. Ki nyomtatattam a jegyet is. Most mar rendbe vagyok :)
2014. júl. 17. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Check-In - Becsekölni, magyarul ugy is motható, hogy beelenörzés - egyesités.

Egy jó tanács a kézi poggyászhoz: nagyon vigyázz mit teszel bele!

2014. júl. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!