Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szívműtétem miatt a reptéren...

Szívműtétem miatt a reptéren a fémdetektor befog sípolni orvosipapírt vigyem? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szívműtétem volt, ami miatt az ilyen fémdetektorok besípolnak. Többször voltam már itt a parlamentbe ott is mindig be sípolt, ott megmutattam azt az ambuláns lapot amin rá volt írva hogy mi a probléma. Repülővel még soha nem utaztam, most azonban fél év múlva Ausztráliába megyek, oda fordíttassam le angolra ezt a lapot vagy vigyem a sima magyar nyelvű iratot?

2014. júl. 13. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell papír, ha besípolsz megmotoznak, ennyi.
2014. júl. 13. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

A konfliktusok elkerülése érdekében fordíttassad le, és még a sípolás előtt mutasd be a hatósági embernek.

Ausztráliai utad előtt, mindenképpen beszéljél orvossal, hogy engedi-e!!

2014. júl. 13. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Sípolni fogsz, megmotoznak, semmi extra. Amúgy is gyakran sípol véletlenül is, tehát olyan embernél is akinél semmi ok erre. Szóval no para és orvosi papír se kell.
2014. júl. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!