2 hetes kubai kirucc mennyibe kerül? (repjegy, és magánszállás)
Az irodák árait láthatod, ha rákeresel.
Ha te szervezed, kicsit olcsóbb lehet. Kuba azért nehéz dió, mert viszonylag kevés jó árú céget fogsz találni, a Thomsonnak néha vannak nagyon jó árai Angliából (retúrban 250 GBP) [link]
A szállás meg attól függ, milyen igényeid vannak, de erre rengeteg szálláskereső oldal van.
Ökölszabály: ha német irodánál fizetsz be, (és miért ne tennéd?) 2 hetes azonos kategóriájú nyaralást kaphatsz az 1 hetes magyar irodai árért, vagy ha te szervezed, a magyar iroda árának kb 70%-áért megoldható ugyanaz az út.
Ez sok mindentől függ. Például attól, hogy mikor utaznál. Nyáron biztos lehetsz benne, hogy nem találsz 250 Pound-ért repülőjegyet! A magánszállások kb 25 dollárba kerülnek. Vannak a neten is hirdetések, de ne reménykedj, hogy választ is kapsz a foglalásodra, ha neten foglalsz. Ezt csak azért, mert Kubában nem mindenkinek elérhető az internet. Sokszor csak a hivatalokban működik a betárcsázós változat.
Ha brigádmunkára mész, akkor 385 dollárért 3 hétig ugyan 8 ágyas szobában laksz, de sok olyan helyre elvisznek, amit egy utazási iroda által vagy önállóan nem látogatható. Ha ez távol esik a bázis szállástól akkor ott is alszotok szállodában.
Erről tudok mesélni, ha szeretnéd. Én most jöttem vissza, és nem bántam meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!