Wizz vs. Ryanair. Melyik légitársasággal érdemes utazni?
Igaz, hogy a wizz kényelmesebb?
Nektek melyik a szimpatikusabb, melyik légitársasággal jöttök ki olcsóbban?
nincsenek nagy különbségek
kényelmetlen mindkettő
az olcsóbbat válaszd
Én megmondom ! Egyikkel sem ajánlatos, bepipálgatod a poggyászt, üléshely, egyéb költségek, aztán kb. ugyan ott vagy mint egy rendes légitársaságnál.
De igaza van elsőnek olcsóbbat válasszad és sokra ne számíts.
Wizzair-rel sokszor utaztam már, semmi baj nincs velük.
Malmö - Budapest velük 35ezer, Norwegian-nel 165e volt ugyanarra a napra (Cph indulással).
Ritkán van olyan, hogy a fakadóan drágább, mint a nem fapados.
Kényelem szempontjából nem látok különbséget, de az az igazság, a hagyományos légitársaságot sem tartom sokra ilyen téren. Mert időben épp annyit fogsz feszengeni minden székben, és őszintén az a fedélzeti ellátás, ami alapvetően mogyoró meg kis víz lesz egy fillért nem ér meg plusszban, ráadásul őszintén mondom, a karámba való behajtás (fapadosoknál) nem fáj.
Az igaz, hogy általában érdemes a hagyományos cégek árait is nézni, mert sokszor olcsóbbak lehetnek, de ha megfordítod a kérdést, és kis rugalmassággal kezeled a londoni utadat, ráadásul rászáánod a kellő időt a keresésre, ritkán lesz olcsóbb a hagyományos cég.
Én egyébként a Ryanairre szavaznék, szerintem ők valóban profik.
Köszi a válaszokat! :)
Esetleg megtudnátok nekem mondani, hogy a Ryanair-en kívűl megy-e még más légitársaság Bristolba?
Szerintem a wizzair sokkal jobb. Ryanairnál például a beszállókártyád is csak 7 nappal az indulás előtt nyomtatható, ráadásul, ha nem fizetsz pluszpénzt, kisorsolják a helyedet, nagy valószínűséggel nem tudsz a hozzátartozód mellett ülni. Különben is a honlapja egy szar, valamint még ha EU-n belül utazol is meg kell adni személyi számot, lejárati időt stb, nem értem minek...
Egyértelmű, hogy a wizzair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!