Tényleg be akarnak indítani egy Debrecen-Tokyo járatot heti egyszer rendszerességgel?
Figyelt kérdés
Munkahelyen mondta egy srác,de tiszta hihetetlen. Ti hallottatok ilyenről,hogy akarnak egy ilyen járatot indítani?2014. jún. 24. 15:57
1/12 A kérdező kommentje:
Mármint,repülőjáratot
2014. jún. 24. 15:58
2/12 anonim válasza:
És milyen légitársaság az, amelyik Debrecenből hajlandó vagy B-747-est, vagy A-380-ast üzemeltetni, amelyik egy szusszra elmegy egyik helyről a másikra. A reptér kifutója és egyéb infrastruktúrája alkalmatlan nagy gépek fogadására, amelyek ekkora távokat átrepülnek. Másrészt ki a fene menne Debrecenből Tokióba és vissza?
3/12 anonim válasza:
Hahaha... Ez feldobta a napomat :'D Nagy baromság... még Budapestről sem érné meg igazán, nem hogy Debrecenből, ahonnan napi 2 járat indul.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretem én sem az értelmetlen beszédet,kollégám ha nem ért az egész dologhoz akkor ne beszéljen hülyeséget,csak gondoltam megkérdezem itt is.
Viszont az tény és való,hogy Debrecen-Moszkva között terveztek járatot,de mégsem lett kivitelezve ugyanis tök kihasználatlan lett volna.
De,máshová több helyre mennek/jönnek Debrecen be gépek,ilyen Airbus a320 meg boeing737 félék.
2014. jún. 24. 16:17
5/12 anonim válasza:
Csak epp egy a320-as kb. harmadakkora, mint egy 380-as, meg hat a737-es es 747-es se epp azonos kategoria.
A kerdesnel maradva: nonszensz.
6/12 anonim válasza:
Hat persze, reggel a Tokyo-i gep megy delutan meg a mars koloniara megy a shuttle!
7/12 anonim válasza:
Biztosan a sangháji nénikéjüket (aki bártáncosnő) akarják meglátogatni, mivel Tokio közel van Sanghajhoz.
8/12 anonim válasza:
Én is hallottam ezt a Debrecen Tokió hírt, de azt is beszélik a rossz nyelvek, hogy azért maradt el a járatnyitás, mert a debreceni kifutópálya bővítésére szánt összegből bontották le a szegedi űrállomást! :)
9/12 anonim válasza:
debrecen
hahaha
meg az a putri reptér
lol
10/12 A kérdező kommentje:
Eddig 7 válaszoló egyenlő 7 alacsony iq szinttel.
2014. jún. 24. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!