Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Online utasfelvétel?

Online utasfelvétel?

Figyelt kérdés
hogy tudom kinyomtatni a jegyem visszafelè? nem elèg ha telefonon bemutatom?

2014. jún. 19. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyomtasd ki. Az a biztos. Mobilt még tudtommal nem fogad el a wizzair. 30 nappal utazás előtt már lehet. Természetesen ha 30 napnál több időre mész akkor csak kint fogod tudni nyomtatni a vissza útra.
2014. jún. 19. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
A Wizzair már elfogadja a mobilos bemutatást is, de arra nem vennék mérget, hogy minden reptéren működik a dolog. Szerintem is az a biztos ha kinyomtatod.
2014. jún. 19. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Most már a légitársaságok többségénél egy hónappal korábban be tudsz csekkolni a neten. Én akkor szoktam kinyomtatni a visszautat is, amikor becsekkolok az odaútra. Korábban, amíg ez lehetetlen volt, a szállásokon kértem segítséget. Mindenhol készségesen megoldották, függetlenül attól, hogy ifjúsági szálló, panzió vagy szálloda volt.
2014. jún. 19. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
akkor úgy lesz hogy kinyomtatom itthon odavissza. koszonom
2014. jún. 19. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!