Egy ilyet (link) fel lehet vinni repülőre?
Figyelt kérdés
játék szónikus csavarhúzó:D, az egész műanyag, elemmel működik. nem akarok bőröndöt vinni, ezért ha lehet a kézipoggyászban szállítanám. [link] 2014. jún. 12. 20:18
1/10 anonim válasza:
Játék pisztolyt sem engedik fel pedig az is csak műanyag. Az adott vámoson múlik, vagy felengedi vagy nem.
Lehet nem engedi fel,mert ki tudja mi van benne..Gondolok az elem helyére..Tudom te nem raksz bele semmit, de ugye a vámosok minden embert, minden tárgyat gyanúsnak kezelnek.
2/10 A kérdező kommentje:
aaaargh hát ez nem jó hír
2014. jún. 12. 20:36
3/10 anonim válasza:
Nekem felengedték, ki se kellett venni a táskából, egyenesen ment a röntgen alá a kézipoggyásszal együtt. Londonból látogattam haza.
4/10 anonim válasza:
Simán viheted. A játékok nem tilosak...
5/10 anonim válasza:
első vagyok. Én játék lézeres kardot akartam kézipoggyászon szállítani, de nem engedték fel. A játékpisztolyt meg nővérem akarta ajándékba hozni de tőle is elvették. Nagy bőröndbe mehet, de a kéziben nem engedték.(wizzair járat)
6/10 anonim válasza:
A wizzair-nél az élő fába is belekötnének. Én easyjet-tel mentem. (Londonos)
7/10 anonim válasza:
"A wizzair-nél az élő fába is belekötnének. Én easyjet-tel mentem. (Londonos)"
Se a wizzairhez se az Easyjethez semmi köze nincs ennek. A biztonsági szabályok egységesek, így nem lehet felvinni fegyvert és fegyvernek látszó tárgyat a fedélzetre.
8/10 anonim válasza:
> fegyvert és fegyvernek látszó tárgyat a fedélzetre.
Az stimmel de a kerdezo cucca sem nem fegyver sem nem latszik annak.
9/10 anonim válasza:
Szerintem vibrátornak fogják nézni
10/10 A kérdező kommentje:
:'D oké, köszönöm mindenkinek a választ.
2014. jún. 13. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!