Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Üres palackot vihetek kézipogg...

Üres palackot vihetek kézipoggyászban?

Figyelt kérdés
Ugye vizet nem vihetek át a biztonsági ellenőrzésen, a tranzitban pedig nem áll szándékomban aranyáron ásványvizet venni, szóval a kérdés, hogy bevihetem-e a palackomat, amit aztán bent megtöltenék, és felvinném a gépre?
2014. jún. 7. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Hol olvastad hogy nem viheted be?

Az ellenőrzés előtt kiöntöd a vizet, utána meg megtöltöd.

Ilyen egyszerű, ahogyan leírtad.

2014. jún. 7. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért lenne ez tilos? Üresen beviheted, én is így szoktam és sokan mások. Budapesten ivóvíz folyik a csapból, nekem megfelel az hogy bent megtöltöm.

A tiltást ne értsd félre! Nem azért tilos a folyadék hogy vedd meg drágán bent. :)) Egyszerűen a folyadékot ma még nem tudják gyorsan és nagyon nagy pontossággal elemezni a biztonságiak. Ezért egyszerűbb tiltani.

Szóval kintről nem vihetsz vizet, de bent simán tölthetsz akármennyi litert az üres üvegeidbe...

Amúgy nekem mikor biztonsági ember látja az üvegeket akkor meg szokta kérdezni többnyire hogy ugye üres aztán ennyi, simán mehet. Ha véletlen nem volna üres azt az átvilágításnál úgyis észreveszik, és az szívás mert szétpakolják a táskádat.

2014. jún. 7. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként simán elemezhetnék nagyon gyorsan és pontosan például színképelemzéssel, amivel távoli csillagok anyagát is meg tudják határozni. Úgyhogy nem a technikai lehetőségek korlátozottak.
2014. jún. 9. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:

" Úgyhogy nem a technikai lehetőségek korlátozottak."

Pedig de. Különben mi értelme volt bevezetni és mai napig alkalmazni ezt a szabályt? Egyelőre nincs gyors és rendkívül pontos módja az elemzésnek ami persze árban sem megfizethetetlen a repterek számára.

Lassú módja van, jelenleg is alkalmazható ha épp gyanús valaki.

2014. jún. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!