Melyik ülést érdemes lefoglalni online csekkolásnál?
Akkor van.
Ha a vészkijárathoz kéred középen a szárnynál (bár ez nyilván lehet típusfüggő), akkor egy egész sor van akik kinyújthatják a lábukat, mert nincs előttük ülés.
Ha ezek a helyek már elfogytak, középre kell kérni a helyet a folyosóhoz, így kicsit oldalra, de megintcsak ki tudod nyújtani a lábad.
Más szempont lehet ha szeretsz kinézni az ablakon, vagy ha az ablakon kinézni csökkenti a klausztrofóbiádat.
Akinek meg tökmindegy, az jó lenne ha a közbülső helyeket foglalná el hogy a finnyásak (mint én) tudjanak válogatni :D
Nekem is a vészkijáratos a kedvencem, ott a legnagyobb a hely. Ráadásul középen is van, így kevésbé lehet érezni a liftezéseket.
Viszont egy bajom van vele: ott nem lehet az ülés alá tenni a táskát. Pedig azért az kényelmesebb, mint felülre, de ennek ellenére még így is ezt az ülést szoktam választani.
Én úgy tapasztaltam, hogy titjob és fistfuck után minden repülő ülés kényelmetlen, és elzsibbad az ember lába abban a helyzetben, de ha már így rákérdeztél a bevezetődben, szerintem jobb az ilyeneket a hátsó sorban intézni.
Tehát én a legutolsó sorra szavaznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!