Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair járatra mennyi lehet...

Wizzair járatra mennyi lehet az ingyenesen feladott poggyász maximum tömege?

Figyelt kérdés
Nézegetem a honlapot, de csak a kézipoggyászra találtam adatokat: max 42 x 32 x 25 cm lehet az ingvyenesen szállítható. A feladott poggyászról viszont semmit nem találtam :( Köszi előre is!
2014. jún. 4. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Ingyenesen feladott poggyász nincs! Csak a kis kézipoggyász ingyenes! A feladott poggyászért fizetni kell, megengedett legnagyobb súlya 32 kg!
2014. jún. 4. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:

" A csomagtérben elhelyezhető poggyász maximális méretei:

Szélesség: 1,499 m

Magasság: 1,194 m

Hosszúság: 1,715 m

Egészségügyi és biztonsági megfontolásokból az egyes feladott poggyászok tömege nem haladhatja meg a 32 kilogrammot. "

[link]

A feladott poggyász szekcióban. :)

De ingyen nem adhatsz fel poggyászt.

2014. jún. 4. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahaaa, szóval ezért nem találtam :) Értem, köszönöm szépen! :)
2014. jún. 4. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Több fogódzót is adnék.

A feladott poggyászért mindig fizetni kell.

Ennek díját itt találod

[link]

A fedélzetre felvihető vagy ingyenes, ez a kis hátizsák, vagy fizetős.

Ezeknél a felvihető csomagoknál sosem mérnek súlyt, csak a maximális méreteit mérik, de azt szigorúan.

Ha elfogadsz még egy észrevételt, a poggyásznak súlya van. Tudom, ez fizikaóra, ahol mindig tömeget mondattak, ami a gyorsulással van kapcsolatban, de itt csakis a súly érdekli a légitársaságot.

2014. jún. 4. 21:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Egyébként ha hiszed, ha nem, pont ezen gondolkodtam, hogy tömeget vagy súlyt írjak :D Sikerült beletrafálni :)

Na, a poggyászdíj-kalkulátorral kiszámoltam, júni 25-i utazás Pestről Londonba. Ez jött ki:

FELADOTT POGGYÁSZ:9 000,00 Ft Járatonként, utasonként és poggyászonként

Tehát ha jól értelmezem, egy max. 32 kg-s bőrönd feladása 9000 Ft, ugye? Bocsi, hogy itt értetlenkedek, ez lesz az első utazásom :)

2014. jún. 4. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A 4-es válaszolónak üzenem, hogy rosszul tudja, a tömegnek semmi köze a gyorsuláshoz, az mindig ugyanannyi egy tárgynak, akárhol is legyen, a súly az amit a gyorsulás határoz meg, az az nem ugyanannyi pl, a Holdon, mint a Földön.
2014. jún. 6. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!